Hogyan kell? (könyvtár)
Figyelt kérdés
Véletlenül elfelejtettem meghosszabbítani az egyik könyvem kölcsönzését,így valamennyit fizetnem kell majd holnap mikor visszaviszem. Viszont még soha nem volt velem ilyen,iyenkor mit kell csinálni, kinek kell fizetni,hogyan? (központi Szabó Ervin)
Előre is köszi!
2013. dec. 15. 10:28
1/4 anonim válasza:
Heló!
Visszaviszed a köynvet oda, ahol le szokás adni, és ott elmondják, mi lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. dec. 15. 13:16
3/4 anonim válasza:
Ha a KK, ne az önkiszolgáló visszavételnél add le, hanem menj az információhoz, kérdezd meg őket. De azt hiszem, ha önkiszolgálóba dobod be, akkor is kírja, hogy hátralék van a könyvön, menj az információhoz. (Emlékeim szerint 34 Ft/nap körül jár ez az összeg, de nagyon csúnyán tud nézni az egyik könyvtáros hölgy. 100 forint alatt fizettem, és azt hittem, elsüllyedek szégyenemben.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azt hiszem akkor ezt fogom tenni, nekem sajnos már 185-nél jár az összeg, de azért ebbe még senki em halt bele :-)
2013. dec. 15. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!