Legrosszabb MAGYAR író által írt könyvek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 20:10
1/11 anonim válasza:
Nemere csalása, amelyeket úgy próbált eladni, mintha Alien, Stargate stb. könyvek lennének, megtévesztő borítóval, aztán kiderült, hogy közük sincs hozzá, csak azzal akarják eladni, egyébként silány művek.
2/11 anonim válasza:
Én inkább írókat mondanék:
Nemere, Fejős Éva, Vass Virág, Oravecz Nóra.
4/11 anonim válasza:
utolsó rajtad kívül senki sem gondolja ezt így;) Laura a legjobb írónő magyarországon, sőt megkockáztattnám hogy az egész világon és te bizonyára egy könyvét/sorozatát se olvastad el...szánalmas vagy;D
5/11 anonim válasza:
Hát te utolsó, gondolom nem vagy idősebb 14-nél.
6/11 anonim válasza:
Olvastam a SZJG,tetszett is, de az íróját a világ legjobb szerzőjének tartani a legnagyobb hülyeség. Egysíkú karakterek, nincs jellemfejlődés, önellentmondások; erre mindent lehet mondani, de hogy a legjobb lenne, azt nem.
7/11 anonim válasza:
Fejős Éva és Vass Virág, borzalmasak, minden könyvük.
8/11 anonim válasza:
Leiner Laura rossz írónő?Könyörgöm IFJÚSÁGI REGÉNYEKET ÍR. És az SZJG egy klassz,szórakoztató IFJÚSÁGI REGÉNY. De ez jellemző az emberekre. Az olyan emberek akik tényleg valamit jól csinálnak, azokat lehúzzák.Ezért tart itt az emberiség. Szánalom....
9/11 anonim válasza:
mindjárt 15 éves leszek d semmit baj..tipikus magyar közösség..ne a szomszéd tehene dögöljön meg , hanem maga a szomszéd is...
10/11 anonim válasza:
Leírtam a véleményem. Szabad országban élünk, elvileg papíron demokrácia van. Ha ezen felhúzod magad, akkor sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!