Nem az a durva, hogy Alice Munro kapott hanem hogy az irodalmi nobel még mindig ilyen utolsó materialista elképzelések alapján fut hogy na jó most rég nem volt ilyen legyen egy ilyen ugyan leszarjuk hogy Joyce nem kapott anno vagy hogy Pynchon most vagy ilyenek, kapjon már egyet egy AMCSI + NŐ és akkor ezzel megint le vannak tudva a nők és az amcsik is 5-10 évre...kb.
Párhuzamos történetek nem rossz olvastam épp nemrég.
Musilhoz hasonló amúgy tényleg nincs sok bár én is írok és rám hatást gyakorolt..szöveg strukturalizációmban ez meg is nyilvánul.
Isaac Asimov: Én a robot, A hajnal bolygó robotjai...
Clive Barker: Korbács(csak a neve brutális, ha szereted a fantasyt ami a Földi világban játszódik ez egy hihetetlen jó könyv, world-fantasy díjas) Kár, hogy még nem csinálták meg filmben, Braker legtöbb könyve, inkább a sokkal gyengébb horror könyveit csinálták meg filmekben.(mint Pokolkeltő..stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!