Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kedvenc könyv?

Kedvenc könyv?

Figyelt kérdés

2013. dec. 12. 14:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó kérdező: éppen most olvasom a Tulajdonságok nélküli embert, s nagyon szeretem. tudsz esetleg ajánlani hasonló jellegű műveket??
2013. dec. 26. 13:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Nos Musil, Musil istenkirályfőnökmindenség szóval nem igazán de van rengeteg jó Joyce,Pynchon,Mann , meg van 1-2 Nobel díjas szerző is akik tényleg nagyon jók (na nem a mostani HÁ).
2013. dec. 27. 00:07
 13/19 A kérdező kommentje:
valóban, Alice Munro nemértem hogyan kaphatott bármilyen Nobel-díjat, pláne irodalmit... Szegény Nádas kaphatna végre...
2013. dec. 27. 00:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem az a durva, hogy Alice Munro kapott hanem hogy az irodalmi nobel még mindig ilyen utolsó materialista elképzelések alapján fut hogy na jó most rég nem volt ilyen legyen egy ilyen ugyan leszarjuk hogy Joyce nem kapott anno vagy hogy Pynchon most vagy ilyenek, kapjon már egyet egy AMCSI + NŐ és akkor ezzel megint le vannak tudva a nők és az amcsik is 5-10 évre...kb.

Párhuzamos történetek nem rossz olvastam épp nemrég.

Musilhoz hasonló amúgy tényleg nincs sok bár én is írok és rám hatást gyakorolt..szöveg strukturalizációmban ez meg is nyilvánul.

2013. dec. 27. 02:17
 15/19 A kérdező kommentje:
az egész irodalmi nobel-díj mizériával baj van szerintem, túl sok a politikai témával foglalkozó díjazott is, akik nem feltétlenül olyan jók- lásd: Pamuk... szóval, akkor Ulyses-t ajánlod? még nem olvastam, bár már gondolkodtam rajta..
2013. dec. 27. 19:06
 16/19 anonim ***** válasza:
10-es lenyűgöztél :) most olvasom az Ulyssest és hát eléggé szenvedek. Na jó, a 200. oldaltól kezdett jobban érdekelni, de ha nem lenne kötelező valószínűleg el sem jutok eddig... Te mért szereted?
2013. dec. 27. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
1-es, gratulálok! 14 évesen nem ilyen mocskokat kéne olvasnod.
2013. dec. 27. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Isaac Asimov: Én a robot, A hajnal bolygó robotjai...

Clive Barker: Korbács(csak a neve brutális, ha szereted a fantasyt ami a Földi világban játszódik ez egy hihetetlen jó könyv, world-fantasy díjas) Kár, hogy még nem csinálták meg filmben, Braker legtöbb könyve, inkább a sokkal gyengébb horror könyveit csinálták meg filmekben.(mint Pokolkeltő..stb.)

2014. jan. 13. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Braker legjobb könyvét akartam írni :-) nem legtöbb...
2014. jan. 13. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!