Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Meddig fognak hódítani a...

Meddig fognak hódítani a misztikus könyvek?

Figyelt kérdés

Kezdődött a Herry Potterrel, aztán jöttek a vámpíros story-k, a Twilight, ezzel egy időben az Evermore, és még sorolhatnám. Szerintetek meddig fog ez tartani? Meddig lesz rájuk kereslet?

A Herry Potter mánia 1997-ben kezdődött. A Twilight (Alkonyat) 2005.

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok!!!

2009. nov. 23. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem elég sokáig.vegyük pl a filmeknél a Bud Spencert.azok is régiek és még most is mennyi mindenki szereti
2009. nov. 23. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindig lesz rájuk kereslet, mert mindig lesz olyan aki a misztikus könyveket szereti, én is ide tartozom bár a harry potter meg twilight pont nem érdekel.
2009. nov. 23. 23:54
 3/6 anonim válasza:

Személy szerint kicsit elegem van a most dívó "jaj vámpírok

így úgy amúgy" dologból. A fantasy a kedvenc műfajom, de nem Harry Potter kategóriában. Ha fantasy- akkor Gyűrűk Ura és Nyugatvég Krónikái.

2009. nov. 24. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
addig amíg meg nem jelenik az utolsó rész amíg az összes könyvet át nem ültetik vászonra aztán majd egyszer csak vége lesz...de mondjuk röhej hogy azóta sokan azt hiszik vámpírok, meg most nem az emo lesz a divat, én is sokmindent olvastam már meg sok dologért rajongtam de ennyire azért nem
2009. nov. 26. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Mondjátok miért baj h hódítanak? Legalább elterelik a gondolatokat a ma oly népszerű politikusaink hülyeségeiről. Például, hogy egymást szidják, lejáratják, ahelyett, hogy összefognának és együtt kilábalnánk a bajból...

Szóval ezért áldom, hogy vannak még érdekes, vicces, olykor hátborzongató történetek a világon...

2009. nov. 29. 16:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert magam is hasonló stílusban alkotok, és sokak szerint amire végzek vele, addigra kimegy a divatból.
2009. nov. 30. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!