Elkezdtem írni egy történetet, mi a véleményetek? Ez a legelső próbálkozásom. Semmi komoly, még csak gyakorlok. (lent)
Csütörtök. Történelem óra. Nem is mondtam semmi rosszat és mégis a folyosón végeztem.. Valamivel azért jobb, mint az igazgatói. Nem? Jó, talán tényleg nem az órán kellett volna intézni a Chuck Bass vs. Nate Archibald vitát. Lehet, hogy kicsit túlzásba vittem. De legalább hasznosan töltöttem el az óra második felét, megírtam a fizika házim. A nap hátralévő része oké volt,egy fizika, életvitel, angol, tesi és rajz. Elég gyorsan elment. Hazafelé Fatival sétáltunk le a dombról.
-Nate akkor is jobb! - mondta Fati, miközben próbált sértődött arcot vágni de én tudtam, hogy alig tudja visszatartani a nevetést.
-Álmaidban - mondtam komolyan, mire mindketten elnevettük magunkat - De hé, mért mindig engem küld ki? - kérdeztem.
-Ha talán nem ordítoztál volna, mint egy őrült maradhattál volna. - mosolygott még mindig.
-De ha Chuck látott volna biztosan meghatódott volna a monológomtól - mondtam, mire megint rákezdett a nevetésre.
Hazaérve ledobtam a táskám, maxra tekertem a rádiót amin John Newman énekelt, majd ölembe vettem a notebookom és megnéztem hányan igazoltak vissza a holnapi bulimra. Jó is az ha az ember szülei elmennek egy hétre pont a lányuk szülinapján amit szokás szerint elfelejtettek.. 72 fő, hű. Mivel a beugró egy üveg pia, ezzel nem lesz gond. De mit együnk? A részeg tinédzserek esznek egyáltalán? Ha esznek nem hányják ki egyből? Ilyen nagy gondolkozásokba voltam amikor felugrott egy facebook chat ablak.
bár csak az első pár mondatot olvastam el,és nem akarok hazudni,de kicsit unalmas.
DE NE HAGYD ABBA AZT ÍRÁST!!!
Helyesírás és stilisztikai bajok vannak vele, sok vessző hiányzik. Túl sok a tőmondat, az első bekezdésben ripsz-ropsz ledarálva jó néhány történés. Az órarend érdektelen.
Mért a mérni ige múltidejű alakja, te gondolom ehelyett a miért kérdőszóra gondoltál.
Nem volt kedvem tovább olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!