Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol lehet olcsón, jó minőségbe...

Hol lehet olcsón, jó minőségben könyvet csináltatni?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy könyvet,amit nem fordítottak le magyarra, angolul is csak amerikából tudnám megrendelni, használtan.Viszont megvan PDF fájlban az egész,jó minőségben.250 oldal körül van az egész,fekete fehér.Szerintetek hol lenne érdemes megcsináltatni?Olyan helyen szeretném ahol viszonylag olcsón kinyomtatják az egészet,meg tudják csinálni keményre az elő és hátlapot,valamint valahogy rögzíteni is tudják a lapokat,persze emberi áron.Tudtok megfelelő, megbízható, gyors helyeket?

Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 8. 12:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Vidd el egy fénymásoló szalonba, és vegyél egy lefűző mappát amibe berakhatod.

Persze lehet olyat amit te akarsz, de szerintem ha csak elolvasni akarod akkor így a legolcsóbb. De a google a barátod, szerintem ez is elfogadható áron van 6000 Ft egy 60 oldalas könyv bekötése:

[link]

(egyéb opció, lehet egy e-book ovlasó jobban megérné)

2013. dec. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!