Petrus01 kérdése:
Egy könyv írásán dolgozom. Ha bárki is kérdezné,12 éves vagyok. A könyvből be illesszek-e egy részletet a honlapra, hogy le értékeljétek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 14:41
1/3 anonim válasza:
Ha abban is három mondatonként 3 hiba van, akkor értékelés nélkül is tudom mondani, hogy először a nyelvtant erősítsd, azután írj könyvet.
De belinkelheted, csak ne bántódj meg a kritikákon. 12 évesen is lehet helyesen írni, sőt, kellene.
2/3 anonim válasza:
Tizenkettő vagyok, nyelvtan ötös. Neked is ajánlanám. Egyébként nem bántani akarlak, de ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Vagy linkeld be rögtön a részletet, vagy ne. Ennyi önállóság azért kell, hogy ezt eldöntsd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!