Van a távol keletről szoló jókis könyv?
Figyelt kérdés
Kell választani egy általunk megválasztott kötelező olvasmányt. És nem találtam még olyat, ami megfogott volna. Viszont engem nagyon érdekel a távol kelet, japán, kína... És ilyesmi könyvet szivesen olvasnék. Amik a szamurályokról, ninjákról, buddhista szeretezetsek életéről szól, afféle regény. Ilyesmi könyvet keresnék. VCan aki ajánl ilyesmit, olvasott ilyet?
Szerző, címe?
2009. nov. 21. 19:03
1/8 anonim válasza:
Egy gésa emlékiratai..Igaz nem szamurájokról,ninjákról szól,de nagyon jól bemutatja a távol keletet.
2/8 anonim válasza:
Arthur Golden a szerző.
Előző voltam
3/8 anonim válasza:
kicune: a szamuráj erényei
mishima yukio:véres naplemente
james clavell:a sógun
james clavell:a tajpan
muszasitól is keresgélhetsz
5/8 anonim válasza:
varga csaba béla:neláp harcosai
radnóti alice:india oroszlánjai
kovács gábor:az özvegyégetés
radnóti alice:a fény hegye
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végre lesz egy olyan kötelező olvasmány, amin nem alszok be az unalmassága miatt! :)
2009. nov. 22. 09:01
7/8 anonim válasza:
Vegyél egy utikönyvet abban mindent meg tudhatsz róla!
8/8 A kérdező kommentje:
Utikönyvet? Szerinted, amikor majd kell beszámolót irni az adott könyvröl, akkor egy utikönyvet fogok bemutatni... jóvan... te is elloghattál az iskolából!
2009. nov. 22. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!