Tudnátok ajánlani depressziós, nem boldog véget érő könyveket?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem szeretem a szokásos, happy enddel végződő filmeket, vagy könyveket. Annál inkább az elgondolkodtató, megrázó, megindítóakat!
Továbbá pedig öngyilkosság témakörben is szívesen olvasnék, de nem tanulmányt, hanem olyat,amiben az előzményeit írják le,illetve magát az "eseményt".
Köszönöm a segítséget!
2013. nov. 26. 19:08
1/12 anonim válasza:
Cat Clarke: Összekuszálva. Engem eléggé megrázott.
2/12 anonim válasza:
Éhezők viadala. Ez olyan egyszerre szomorú és boldog véget ér, mert végülis szigorú értelemben happy end, de én nagyon depis voltam utána. (mármint a 3. rész után)
Vetkőzd le az előítéleteidet, ez nem az a tipikus tiniregény.
4/12 anonim válasza:
Időutazó felesége
Virágot Algernonnak
Wesley, kedvesem
Nővérem húga
Ott leszel ?
Üvöltő szelek
5/12 anonim válasza:
Én is ajánlom a Tizenhárom okom volt... című könyvet.
És a Nővérem húgát.
6/12 anonim válasza:
Tökéletesen megfelel a leírtaknak a Rómeó és Júlia, bár ha számodra a könyv nem lehet dráma, csak regény, akkor kilőve. De akkor mondjuk az Anna Karenina Tolsztojtól.
7/12 anonim válasza:
Emile Ajar: előtem az élet
A csíkos pizsamás fiú
9/12 anonim válasza:
Lauren Oliver-Delírium (bár ez trilógia, az első rész nem happy end)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!