Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondtok nekem ilyen könyveket...

Mondtok nekem ilyen könyveket légyszives?

Figyelt kérdés
Angolórán játszottunk egy olyan játékot hogy mindenki kapott egy kis cetlit és rajta volt egy emberkének a személyisége.Volt egy detektív mert valakit megöltek mittudomén mikor és mindenkinek felkellett olvasnia a cetliről hogy ő mit csinált akkor amikor a gyilkosság történt.Pl.én a csaj voltam aki teniszezett akkor szóval nem én voltam.Na mindegy a lényeg az volt hogy ilyen detektíves könyv kéne,ehhez hasonló,amelyik keresi a gyilkost/tolvajt/akárkit és körbe kérdez és akkor így ki kell találnia hogy ki lehetett a tettes.:D Gyönyörűen elmondtam.Na mindegy a lényege az hogy detektíves könyv kellene.Légyszi gyorsan írjatok mert akkor holnap ki is veszem a könyvtárból.:)

2013. nov. 24. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Amit játszottatok, az tulajdonképpen a Cluedo nevű társasjáték.

[link]

2013. nov. 24. 08:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.:D De nincs ilyen könyv?
2013. nov. 24. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs. Vannak bűnesetet kitalálós könyvek, de nem úgy, hogy ki kell hallgatnod a tanúkat, hanem egy kis történeten belül észre kell venni valami apró jelet, vagy ellentmondást. Pédául:

Ötperces krimik

[link]

2013. nov. 24. 08:49
 4/5 anonim válasza:
Kifejezetten ilyen könyvről én sem tudok, de a klasszikusokhoz mindig érdemes visszanyúlni (pl. Agatha Christie). Valamint régen olvastam Kun Erzsébet: 111 minikrimi című könyvet. Nekem nagyon tetszett, de ezt szerintem már csak antikváriumokban lehet megtalálni.
2013. nov. 24. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Az általad említett társasjáték Agatha Christie regényein alapszik. Szerintem a legjobb könyvei a Miért nem szóltak Evansnak?, Tíz kicsi néger, Az Ackroyd-gyilkosság, Holttest a könyvtárszobában, Gloriett a hullának.
2013. nov. 24. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!