Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna Gimiben Dave...

A Szent Johanna Gimiben Dave milyen vallású?

Figyelt kérdés
Szjg

2013. nov. 21. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Ha Hanukát ünnepel, nem eszik sertéshúst, akkor szerinted milyen vallású?
2013. nov. 21. 19:10
 2/11 A kérdező kommentje:

És szerinted én a világon minden vallásnak tudom a szabályait , unnepeit , stb., stb...

Az én vallásomat tudom , mivel ebben nevelkedtem és hiszek benne más nem érdekel. De azért szeretném tudni , hogy Dave milyen ..és nem tudom , veled nagy baj tortént volna hogyha pl.leirod a kérdésemre a választ és nem kotozkodsz?../

2013. nov. 21. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Zsidó... Macu szintén.
2013. nov. 22. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Macu nem az.
2013. nov. 22. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Egyrészt Hanuka alapján ki tudtad volna keresni, nem?

Másrészt az csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy semmit nem tudsz a pár világvallásról, de még el is utasítod, hogy bármit meg is tudj róluk.

2013. nov. 22. 13:57
 6/11 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj ! Eloszor is neked semmi jogod nincs , hogy engem sértegess , kikérem magamnak ! hogy szegénységi bizonyitvány ? ó , ugyan már . Tudok dióhéjban pár dolgot a világvallásokról , pont annyit amennyit tudni kell a saját vallásodon kivul a tobbirol...de most komolyan , szerinted egy átlagos ember , aki koveti a saját vallását az elmondja minden egyes vallásnak az unnepét ? És amúgyis tudom hogy kikeresthettem volna de úgy látom , hogy te nem fogtad fel így a tudatodra adom , hogy ez egy olyan oldal amin kérdéseket lehet felteni , amelyre aki tudja a választ az segít, nem pedig kotekedik és lebogi.. S még róllam állít szegénységi bizonyitványt? Róllad meg mit állít ez a bunkó megjelenés ? Kb. azt hogy nagyon nagy képu vagy és ahelyett hogy segíténel az olyan embereken akik valamiben elakadnak és tanácsra szorulnak , inkább jól lenézed oket..hát nem azért de kevés ilyen emberrel találkoztam , akiben ennyire nem volt segitokézség..

Gondolkozz el..nagyon.

2013. nov. 23. 00:19
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Alapműveltség.
2013. dec. 2. 18:13
 8/11 A kérdező kommentje:
S kérdezd meg érdekel-e..?!
2013. dec. 2. 21:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Inkább legyek egyenlore tudatlan ha van bennem emberiség , minthogy okos de a legnagyobb egoval rendelkezo ember.. Mert én még tudok változtatni de neked már nem hiszem , hogy sikerulne..
2013. dec. 3. 14:54
 10/11 hooligirl98 ***** válasza:

Helyesírás ✓

Alapműveltség ✓

Bunkó stílus ✓

Gratulálok, ön nyert!

-.-"

2013. dec. 4. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!