Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket olvastok? Mi...

Milyen könyveket olvastok? Mi alapján választjátok őket?

Figyelt kérdés

Kategóriákra gondolok és hogy mi tetszik benne nektek?

Pl. vicces vagy romantikus,félelmetes vagy meseszerű stb.

2009. nov. 19. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elsősorban idegennyelvű könyveket veszek, legutóbb pl Stroke : Drakula regényét angolul. De ha könyvtárban járok,akkor is angol,német,finnel kapcsolatos könyvet veszek ki, illetve most akarok elkezdeni foglalkozni olasszal is,mert ezek érdekelnek.
2009. nov. 20. 02:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én leginkább a kortárs írókat szeretem, és általában ez alapján is választok. Műfajilag szinte teljesen mindegy, inkább az alapsztorit szoktam nézni. Szeretek mindenfélét, scifit, fantasyt, horrort, krimit, romantikusat. Meg szeretem az olyan könyveket is, ami nem konkrétan csak egy sztoriról szól, hanem van valami mélyebb mondanivalója.
2009. nov. 20. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:

én krimiket olvasok:)

rengeteget...

nagyon jók, és megtornásztatják az agyat, tudom ajánlani is...

igaz, a legtöbben azt mondják h semmi hasznuk, de ki tudja?

jól jöhet még a logikájuk:)

2009. nov. 20. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sokat alapozok a sztorira - általában neten utána is járok -, de ha épp csak úgy beesek egy könyvesboltba legtöbbször cím alapján veszek kézbe egy könyvet. Utoljára egy történelmi regényt olvastam, aminek kard által volt a címe :) (és megjegyzem nagyon jó könyv volt!)

ja, és van, mikor műfaj szerint keresek, tehát, ha horror: egyértelműen Kingnél kezdek válogatni...

2009. nov. 28. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!