Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki olvasta esetleg a...

Valaki olvasta esetleg a Harcosok klubja vagy A part könyv változatát?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a vélemény a filmhez képest?
2013. nov. 17. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindkettőt olvastam. A Harcosok klubjának más a vége könyvben, de a film méltó hozzá.

A part film meglehetősen gyenge, míg a regény nagyon jól sikerült. Ennek teljesen más a vége, mint a filmnek.

2013. nov. 18. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Kettő közül melyik tetszett jobban?
2013. nov. 18. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Harcosok klubja.
2013. nov. 18. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
De amikor én a Harcosokat és a Partot olvastam, akkor még nem láttam a filmeket. Szóval nem tudtam miről szólnak. A Harcosok klubja film és regény nagyon sokban hasonlítanak, így annak, aki már látta filmen, nem lesz szerintem olyan jó, mint nekem volt, a film előtt olvasva. Főleg, hogy tudja a csavart is! A Part regény viszont nagyon sok dologban eltér a filmtől. Ezért annak, aki mindkét filmet látta, inkább a Partot javaslom, ha csak az egyiket lehet választani.
2013. nov. 18. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Sztem mind2-t elolvasom majd, de A parttal kezdem.
2013. nov. 19. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!