Ajánlanátok egy részes, főleg szerelemről szóló könyveket?
Bármilyen kategóriás lehet(tinikönyvek lennének a legjobbak),csak szerelem legyen benne,de jó,ha van benne humor is :) A lényeg,hogy 1 részes legyen,mert sajnos külföldön lakok,szóval elég nehéz a folytatásokat beszereznem,és,mert netről tölteném le...
Lehetnek hasonló könyvek,mint Anna és a francia csók;Gyönyörű sorscsapás;Tökéletes kémia;......
Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan
Jinx
Misztikus szerelem
Jane Austen: Büszkeség és balítélet (Csak akkor tudod miről szól, ha a 6 részes filmet láttad belőle... a mozifilm, az fúj!!!) Romantikus és vicces
Ezek mind egy részes könyvek. Én imádtam őket XD
Szilvásy Lajos : Egymás szemében -remélem nem vagy nagyon a magyar könyvek ellen. Én mielőtt ezt elolvastam ellenük voltam, de ezt le sem tudtam tenni.
Sarah Dessen könyvei (Altatódal, Figyelj rám! Tökéletes, etc.)
Lauren Oliver- Delírium sorozata (tudom, hogy egyrészest keresel, de azt hiszem, hogy ennek mind a 3 része fent van a neten, és tényleg jó)
Loredana Frescura - Marco Tomatis : A világ a te szemeddel - ezt általában vagy utálják vagy imádják, én az utóbbiba tartozom, de az biztos, hogy kell hozzá egyfajta türelem, és lelkiállapot, hogy ne legyél ideges a főszereplők viselkedésén
-CM
Az angyalos ház
Adél és Anna
Lotti öröksége
Az igazi kaland
(előző voltam) :)
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Érintetlen én
Néhol vidám, néhol nagyon szomorú, gimis történet. Hol szétröhögtem magam, hol bőgtem rajta. :)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!