Milyen könyveket olvastok? Miket tudtok ajánlani?
SzJG összes részét kiolvastam (imáádom), Angyalsorsot szintén (azt is nagyon szeretem), most olvasom az Anna és a francia csókot és nagyon-nagyon jóó:) A Rubinvöröst is most fogom majd elkezdeni.. Szerelmes, kalandos, vámpíros könyvek minden mennyiségben jöhetnek! :)Kíváncsi lennék a Percy Jackson könyvekre is, meg van egy Forever my girl c. könyv is, amit ismerősöm ajánlott. Szerintetek?
Ti miket ajánlotok?
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Colleen Houck: A tigris átka
Helena Silence: Enigma
Jennifer L. Armentrout: Obszidián
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör
Meg Cabot: Elhagyatva
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Simone Elkeles: Perfect Chemistry – Tökéletes kémia
Terry Pratchett: Carpe Jugulum
Vámpíros, de nem úgy, ahogy megszoktuk. Szerelem, kaland, minden, ami kell. De NEM úgy, ahogy megszoktuk.
J.R. Ward: Fekete tőr testvériség sorozata:) Mármint ezt ajánlom neked. De csak akkor ha már legalább 17-18 éves vagy.
Én sok mást olvasok egyébként.
Stephen King, Dean R. Koontz, Robin Cook, Joe Hill, Lovecraft, Peter Straub, Darren Shan, Ann Rice, Alice Hoffmann, Vavyan Fable, J.R. Ward:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!