Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ezeket a könyveket...

Szerintetek ezeket a könyveket hány éves kortól olvassam?

Figyelt kérdés

Elolvastam a tartalmukat és mind nagyon megtetszett.Ha olvastátok valamelyiket,akkor hány évesek voltatok?

-Gayle Forman: Ha maradnék

-Lauren Oliver: Mielőtt Elmegyek

-Cecelia Ahern: Utóirat: Szeretlek!

-Cecelia Ahern: Életed regénye

2013. nov. 9. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

Amikor úgy érzed készen álsz rá. de szerintem 15-16 körül.

Lécci pontozz

2013. nov. 9. 15:09
 2/5 Ravel ***** válasza:
Szia! Én ezeket eddig még pont nem olvastam, de sok más könyvet igen. A tartalmukat már én is olvastam ha jól emlékszem az első kettő az ami inkább tiniknek íródott, de szerintem, hogyha a tartalma tetszett neked akkor tegyél velük egy próbát. Nem hiszem, hogy a könyveket életkorhoz kéne vagy lehetne ajánlani mert minden ember más értelmi szinten van adott életkorban.
2013. nov. 10. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek c. könyvét már olvastam. Ha elérted a 13-14 éves kort akkor nyugodtan elolvashatod.(mondjuk nem a kor a lényeg hanem, hogy feltudod-e fogni miről szól) A másik háromról nem tudok semmit mondani bocsi :)
2013. nov. 10. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Kb. 14 éves kortól már azt olvasol, amit akarsz, akkortól már sok mindent megért az ember...Szerintem.Amúgy meg attól függ. Például, ha sokat szoktál olvasni, vagy hasonló típusú, tartalmú könyveket szoktál olvasni, akkor nyugodtan kezd el ezeket is. De ez egyébként nem mindig a kortól függ, van egy osztálytársam, aki 14 évesen még mindig szótagolva olvas...! Ha megtetszett a tartalma akkor bátran kezd el olvasni... :)
2013. nov. 11. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2013. nov. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!