Rhonda Byrne: A Titok Ezt a cimű könyvet honnan lehet letölteni?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem sikerül? Az hogy lehet? Rámész az ingyenes letöltésre, utána a nem elék az előfizetéssel, aztán elindul. (ha nem akkor rá kell katintani a letöltésre)Így van, nem?
Ha nem megy, add meg az email címedet, letöltöm, aztán átküldöm, ha úgy jó...
Szerintem az a könyv nagy átverés. Megszereztem, olvastam és csalódott vagyok. Pedig világéletemben faltam a könyveket és a kimondottan sikerkönyvek valóban nálam is sikeresek voltak.
Ami evidens, arról szól: a pozitív életszemlélet és pozítiv gondolkodás, a jó gondolatok közvetítése. Ezt agyonmagyarázza a könyv és ez nevetséges.
Attól végképp kiakadtam, amikor azt írja, hogy csak attól hízunk, ha bebeszéljük magunknak, ráfogjuk bizonyos ételekre. Ugyan egyen már bárki heteken át csak tortát tortával, cukros, hízlaló, kalóriadús ételeket azzal a gondolattal, hogy nem hízlalnak!!! Nevetséges! Schobert Norbi, Béres Alexandra, Bíró Ica elmehetnek nyugdíjba, ha ez utóbbi igaz lenne!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!