Milyen könyvet ajánlanátok 16-17 éves lánynak?
LA candy, sweet little lies Lauren Conradtól :)
ha szereted a misztikusabb könyveket akkor csontváros hamuváros üvegváros Cassandra Clare-től
Maria Grippe: Agnes Cecilia
Jóval fiatalabbaknak ajánlják, de én még bőven élveztem 16 évesen, sőt, most 21 évesen is. Egyszer beszégettem erről a kiadó dolgozójával, azt mondta, szerintük is inkább 15-16 éveseknek való, csak így jobban eladható...
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Pont ez a korosztály, nagyon izgi.
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka (és Ruiz Zafón más könyvei is, de sztem ez a legjobb) Ez igazából az a künyv, amit egyaránt imádott a 16 éves önmagam, a 30-as sógornő, az 50-es Édesanyám, és a 80-on felüli nagymamám. Van benne szerelem, humor, háború, diktatúra (A regény két idősávon játszódik, a spanyol polgárháború előtt/kezdetén, és a 40es években, 50es évek elején, Barcelonában. Mindenképpen ajánlom, életem egyik legnagyobb könyvélménye,ne riasszon el, hogy ulpius kiadó, a kivétel erősíti a szabályt!
Stephani Perkins: Anna és a francia csók
Meg Cabot könyvek
Alison Noel: Lúzerek és bálkirálynők
Richelle Mead: Vámpírakadémia
Sarah Dessen, Sophie Kinsella könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!