Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok 16-17 éves lánynak?

Figyelt kérdés
csak az újabb (2000-2013-as) könyveket olvassa el! Ebben kérném a segítségeteket!

2013. nov. 8. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak olyan jó, ami 2000 után jelent meg, akkor Darren Shan könyveit. A vézna hóhér a legjobb, de ez egy kicsit erős, úgyhogy lehet, hogy kezdetnek jobb lenne a Vámpír könyvek című sorozat.
2013. nov. 8. 19:24
 2/6 anonim válasza:

LA candy, sweet little lies Lauren Conradtól :)

ha szereted a misztikusabb könyveket akkor csontváros hamuváros üvegváros Cassandra Clare-től

2013. nov. 9. 11:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket !
2013. nov. 9. 19:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Maria Grippe: Agnes Cecilia

Jóval fiatalabbaknak ajánlják, de én még bőven élveztem 16 évesen, sőt, most 21 évesen is. Egyszer beszégettem erről a kiadó dolgozójával, azt mondta, szerintük is inkább 15-16 éveseknek való, csak így jobban eladható...

Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Pont ez a korosztály, nagyon izgi.

Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka (és Ruiz Zafón más könyvei is, de sztem ez a legjobb) Ez igazából az a künyv, amit egyaránt imádott a 16 éves önmagam, a 30-as sógornő, az 50-es Édesanyám, és a 80-on felüli nagymamám. Van benne szerelem, humor, háború, diktatúra (A regény két idősávon játszódik, a spanyol polgárháború előtt/kezdetén, és a 40es években, 50es évek elején, Barcelonában. Mindenképpen ajánlom, életem egyik legnagyobb könyvélménye,ne riasszon el, hogy ulpius kiadó, a kivétel erősíti a szabályt!

2013. nov. 10. 07:01
 5/6 Ravel ***** válasza:

Stephani Perkins: Anna és a francia csók

Meg Cabot könyvek

Alison Noel: Lúzerek és bálkirálynők

Richelle Mead: Vámpírakadémia

Sarah Dessen, Sophie Kinsella könyvei

2013. nov. 10. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösziii :D
2013. nov. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!