Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Trónok harca című sorozat...

A Trónok harca című sorozat 3. évadjának vége körülbelül melyik regényben van?

Figyelt kérdés

Most az őszi szünet alatt megnéztem mind a 3 évadot,és egyszerűen nem bírok leállni.Éjjel nappal a történeten jár az eszem,úgyhogy mindenképp szeretném elolvasni az elejétől kezdve.

A könyvek messzebb vannak a cselekménnyel,mint a sorozat?

Mikor jelenig meg a következő rész?Ugye az íróúr nem fog a story befejezése előtt elhalálozni?

Remélem megértetek,hogy milyen hatással volt rám,gondolom ti is átéltétek ugyanezt:)

Előre is köszönöm!:)

2013. nov. 2. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:

A Kardok vihara 3/4-énél vannak kb. De a sorozatban egyenlőre hanyagolnok olyan dolgokat, amik később fontosak lesznek, pl. Ned emlékei a felkelésről és a húgáról, Lyannáról. De már a 4. évadban valószínűleg a Martellek érkezésével elkezdik ezt is kifejteni. Ill. Dany szálát is szépen megvágták, mert ő Quarthban sokkal több mindent látott.

Szóval a könyveket elejétől érdemes olvasni.

Könyvekben 2014 van írva, ill. a 4. évad is jövő tavasszal érkezik.

WTF? Miért halna meg?

2013. nov. 2. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Qarth
2013. nov. 2. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Könyvben sokkal jobb a történet, ha rászánod magad, akkor sorrendben úgy vannak, hogy:

1.Trónok harca

2.Királyok csatája

3.Kardok vihara

4.Varjak lakomája

5.Sárkányok tánca

A 3.évad -ahogy már előttem írták- kb. a 3. könyv 3/4 részénél ért véget, de nem teljesen, mivel a sorozatot nagyon leegyszerűsítették a könyvhöz képest, így van hogy több szereplő történetét is összevonták és nagyon sok dolgot megváltoztattak és kihagytak, pl. Jaime a sorozatban már hazaért, de a könyvben csak Joff esküvője után fog, vagy Arya Tywin pohárnoka volt a sorozatban Harrenhalban, de a könyv szerint Roose Boltoné volt, stb.

Nagyon remélem,h az író nem hal meg, mert igaz,h öreg, de amiket láttam interjúkat azokon jó állapotban van, legalábbis úgy tűnik. Hát én remélem,h nem fogja nagyon elhúzni az időt és 3 éven belül megjelenik az új könyv :D

Am sztem Ned visszaemlékezései már egyáltalán nem lesznek benne, mivel ugye Ned rég meghalt, és sztem a Lyannával kapcsolatos találgatásokat majd csak bumm odalökik a nézők elő, és mivel Ned visszaemlékezései teljesen kimaradtak, ezért ha igaznak fog bizonyul a találgatós Lyannáról, akkor ez egy Vörös Nászhoz hasonló reakciót fog kiváltani a nézőkből, csak nem negatív irányban :D Mert ugye a lakodalmas mészárlás előjelei is teljesen kimaradtak a sorozatból.

2013. nov. 2. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy nagy esély van arra is, hogy azért választották így szét, mert a 2. és 3. kötethez képest a 4. kötet elég rövid, és nehéz lenne 10 résznyi cselekményt összehozni belőle, így viszont poént ideális lesz, a Sárkányok Táncából meg megint kijön bőven egy teljes évad.
2013. nov. 4. 00:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt úgy nem hiszem, hogy megcsinálják, mert ha két külön évadban megy a Varjak lakomája és a Sárkányok tánca, egy teljes évadig hanyagolnak egyes főszereplőket.
2013. nov. 4. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztem azért ért véget a sorozat ott ahol, mert így a Vörös Násszal egy elég heves érzelmeket kiváltó, drámai befejezése lett, és a könyv hátralévő részében vannak még nagy fordulatok és azokat inkább egy új évadba rakják bele. A Varjak lakomája és Sárkányok tánca pedig egyidőben zajlik, szal sztem ott egyszerre fognak haladni a 2 könyvvel, h ne kelljen mellőzni a főbb szereplőket, mint Jon, Danny, Tyrion, mert ugye a varjakban a Martellek, Sam és Cersei az igazi POV karakterek. És sztem jóval több évad lesz, mint könyv, mivel ha tegyük fel 3 év mire kijön az új könyv, akk addig megcsinálnak 2 évadot, az új könyvvel egyidőben lesz még egy évad, aztán lassacskán beérik a könyvet és sokat kellene várni a 7. könyvre és kétlem,h az HBO levenné a sorozatot 1-2 évre, míg a könyvre várnak, szal sztem mostantól részletesebben belemennek majd a dolgokba.
2013. nov. 4. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!