Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen olyan könyvek vannak,...

Milyen olyan könyvek vannak, amikbe nagy fordulatok vannak?

Figyelt kérdés

pl darren shan - város trilógia, árnyak asszonya

fitzek - terápia

2013. nov. 1. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A végzet ereklyéi sorozat(csontváros,hamuváros stb.)

Én az első rész végén letettem a könyvet és vagy 10percig próbáltam felfogni hogy, hogy írhatott ilyet az író:DD

Aztáán cat&bones sorozat..1.félúton a sírhoz:)

Talán a szürke ötven árnyalata még :)

2013. nov. 1. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:

csontvárost olvastam, annyira nem nyűgözött le, inkább erőltetettnek éreztem :D meg ilyet bárki tud írni nekem az tetszik, mikor igazából aköré a fordulat van megírva a történet :D

de köszi azért:D a többit megnézem

2013. nov. 1. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
a csontvárost én csak a harmadik rész után éreztem eröltetettnek:) am van még tiffany reisz a szirén :) az is sorozat:) ja és van benne sok +18as rész.
2013. nov. 1. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ian McEwan: Vágy és vezeklés - ne olvasd el az utolsó pár oldalt, mert ott kapsz egy hatalmas pofont.

Meg szerintem a Tűz és Jég dala könyvek is ilyenek, bár más műfaj, mint az előző.

Meg a HP :)

2013. nov. 2. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
ja, sajnos tudom mi lesz ott, barátnőm már közölte :D mmint a vágy és vezeklésben :D
2013. nov. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!