Érdemes megvenni? Nagyon sok könyv van amik tetszenek, de nem tudom melyiket vegyem meg.
Figyelt kérdés
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség
Libba Bray: Lázadó angyalok
Polly Shulman: Enthusiasm (Rajongás)
John Ajvide Lindqvist: Hívj be!
Monika Feth: Eperszedő
Tara Moss: Fétis
Kate Morton: Felszáll a köd
Sebastian Fitzek: A terápia
Tessa de Loo: Ikrek
Ha te lennél a helyemben, melyik 3 könyvet vennéd meg?
2009. nov. 14. 15:24
1/6 anonim válasza:
Egyiket sem.,Maradok a jól bevált klasszikusoknál,vagy pl.Esterházinál.Az legalább irodalom.
2/6 anonim válasza:
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség
Polly Shulman: Enthusiasm (Rajongás)
John Ajvide Lindqvist: Hívj be!
én ezeket venném meg
3/6 A kérdező kommentje:
teljesen ugyanezt gondoltam köszönöm a megerősítést
az elsőhöz pedig: én már teljesen a kor gyermeke vagyok :D
2009. nov. 14. 16:50
4/6 anonim válasza:
3., 4. nagyon jó
Tara Moss könyvét nem olvastam, de nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem hamarosan sikerül megvennem :)
5/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem megvan a Hívj be!Nagyon jó,de én valahogy többet vártam.Én még viszont az eperszedőt venném meg!
6/6 anonim válasza:
Tara Mosstól a Fétist Én olvastam, és hihetetlenül jól van megírva, nagyon jó a story-ja, meg minden, de csak erős gyomrúaknak ajánlom, mert nagyon életszerűen le van írva a (brutális) látvány. De aki szereti a krimit, annak ez egy kincs, Én nagyon élveztem! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!