Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a blogról (ifjúsági regény, de más, mint a többi)?

Figyelt kérdés

Jöhet negatív kritika is, a vendégkönyvbe is írhattok, de lécci, kulturáltan!

[link]

2013. okt. 30. 10:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát, már megmutattam pár embernek, és nekik nem okozott problémát a szereplők elkülönítése,a karakterek megtalálása. Nagyon erős karakterű szereplőket nem akartam,a szjg-ben se tetszettek a beskatulyázott, sztereotipikus emberek, de azért szerintem nem lettek annyira unalmasak
2013. nov. 1. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

1. Nagyon nem tetszik a tagolása. Az, hogy napokra bontod, tehát egy "fejezet" mindössze pár sorból áll, széttördeli, darabossá teszi az egészet. Így nehéz olvasni, nem gördülékeny. Továbbá 4-5 sorban semmit nem lehet leírni azon kívül, hogy szigorúan a tényekre összpontosítva leírod, hogy mi történt aznap. Egy valamire való tájleírás vagy jellemrajz már önmagában több 4-5 sornál. Ilyen kis töredékekre tagolva nem lehet írni semmi értelmeset, maximum egy naplót, de semmiképp sem irodalmi művet. (Tudom, ez egy napló, de egyben regény is akar lenni, nemdebár?)

2. Ez egy nagy semmi. Miért nem találsz magadnak inkább valami témát, ha már írni szeretnél? Átlagos emberek átlagos életénél még az is izgalmasabb, hogy hogy potyog a vakolat a pincében. Olvass el pár jelentőségteljesebb szépirodalmi művet, tegyél szert valami mondanivalóra, mert ez így konkrétan semmi. Ez maximum a te saját naplód, annak elmegy, de ez még hírből, még távolról, még fényévnyi távolságból sem regény.

3. Nem, nem más, mint a többi. Legfeljebb annyiban, hogy tudsz helyesen írni. Ezért mindenesetre meg vagy dicsérve.

2013. nov. 13. 08:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Te jó ég, elolvassátok az első pár napot, majd kijelentitek, hogy unalmas? Találomra válasszatok már ki egy bejegyzést októberben vagy későbbi hónapban (mert az nagy kérés, hogy normálisan elolvassátok, úgy látom)! Van benne érdekes szál, de nyilván nem lesz az első napon lelőve a poén!
2013. nov. 13. 18:14
 14/15 anonim válasza:

Vagy csak nem tudod felfogni, hogy nem más.

Nyilván mindenki azt hiszi, hogy amit ő ír, az lesz az áttörés, a különlegesség. Miből gondolod, hogy nem olvasták el tovább?

2014. ápr. 28. 08:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam el az egészet, de bele-beleolvasgattam. Nekem jónak tűnik, szívesen olvasnám. :) Ha több időm lesz, elolvasom az egészet, amit feltettél. Csak így tovább, ne hagyd abba az írást! A negatív kritikák közül csak azzal foglalkozz, amit építő jellegűnek érzel, a többiek csak rámondják, hogy unalmas, meg SZJG 2 anélkül, hogy pontosabban elolvasnák. CSak az a baj, hogy mostanában mindenki SZJG-szerű sztorit akar írni, de kevés embernek van hozzá tehetsége. Viszont te jól fogalmazol, szóval ne add fel! Csak valamivel tedd egyedivé, könnyen megjegyezhetővé az írásodat és a karaktereidet is, akkor jó lesz.
2014. júl. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!