Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok 13...

Tity kérdése:

Milyen könyvet ajánlanátok 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Sok fajta könyv fajtát kedvelek, csak a lényeg hogy ne legyen semmitmondó. Nálam két fajta könyvcsoport létezik, az egyik, hogy 1 nap alatt kiolvasom az adott könyvet, a másik, hogy napi 10 oldalt is egy óra alatt szenvedek össze. Szerintem sok mindenki van így az olvasással.

Nekem az a fontos egy irományban hogy legyen benne sok párbeszéd, ne legyen tele túlfűtött romantikus szálakkal, legyen az írónak jó leírása pl. a szereplőkről, tájakról stb., legyen benne humor, lehet fantasy a vámpír,farkas könyvekért rajongok, ebből eredően lehet kissé horrorisztikus is persze nem az elcsépelt 'mindenki meghal kb. csak a főszereplő nem'nvérengzős, a történelmi könyvek nem az eseteim, de például egy-egy régebben íródott pöttöys könyvet vagy az Abigélt szívesen olvasgatom, csak a 19. századi "szoknyás" könyveket nem szeretem annyira, a detektíves könyveket is szeretem, Philip Pullman könyvei lenyűgöztek,a filozofálós könyvek se rosszak, az életfelfogása másnak kíváncsiságot kelt bennem, de a korombeliek és +- pár évvel idősebbek/fitalabbak által kedvelt tiniknek szóló könyveket is szívesen olvasom. Körülbelül ilyen az ízlésem.:) Előre is köszi a segítséget, ha segítetek

2013. okt. 26. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Rubinvörös. Időutazós, vicces és nagyon aranyos. :)
2013. okt. 26. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Cassanra Clare könyvei, Maximum Ride
2013. okt. 26. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia ! Nekem is hasonló a stílusom, ezért javasolom neked a Szent Johanna Gimit Leiner Laurától és a Bábelt is!

De szerintem egyszer érdemes elolvasni a Tettének oka ismeretlent is!

Jacqueline Wilson könyvei is fantasztikusak iszonyat jól ábrázol mindent.

Mellissa Marr Veszélyes játék cimű könyve is nagyon ott van :D

Barry Jonsberg:Nem semmi!Kiffo esete a Pitbullal is kriminilasztikus könyv

Nekem gyorsban ezek jutottak az eszembe :D

2013. okt. 27. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia én is 13 éves vagyok.:)

Amy Kathleen Ryan: Ragyogás

Marie Lu: Legenda

Beata Teresa Hanika:Soha,senkinek

Darren Shan könyvek

Helena Silence: Enigma

Jacqueline Wilson könyvek

Justina Chen Headley: North of Beautiful

2013. okt. 27. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!