Csak én bőgtem úgy a Csillagainkban a hibán, mint egy kisbaba?
Figyelt kérdés
John Green: Csillagainkban a hiba című könyvéről van szó. Nem fogok spoilerezni, de napokig sírtam a végén. Van itt olyan, aki olvasta? Nektek, hogy tetszett?2013. okt. 24. 20:40
1/12 anonim válasza:
Én szerintem John Green legtöbb könyvén sírtam. Mikor elkezdtem olvasni, már akkor éreztem, hogy ez lesz a Csillagainkban a hibával is. Persze hogy sírtam. Mert egy nagyon jól megírt könyvről van szó, hiába tudtam, hogy nem szabad nagyon senkit sem megszeretni, mégis sikerült, az elején még együtt nevettem a szereplőkkel, és a végén meg... hát te is tudod :(
2/12 anonim válasza:
Olvastam, nekem is tetszett nagyon. Ha szereted az ilyen könyveket, ajánlom neked a Nővérem hugát Jodi Picoult-tól és Az utolsó dalt Nicholas Sparkstól. :)
3/12 anonim válasza:
Jenny Downham: Amíg élek c. könyvet ismered? Hasonló téma, és ez is nagyon jó.
4/12 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a könyvajánlásokat, biztos utánuk fogok nézni :)
Először csak azért vettem meg, mert mindenhol olvastam, hogy milyen jó könyv és a sztorija is érdekelt. Végre nem egy nyálas, minden tökéletes love story! Hazel karaktere már az elejétől fogva megfogott, nagyon bele tudtam élni magam a személyiségébe és Augustus is nagyon szimpatikus volt. Egyszerűen csak fáj(t) ez a könyv :'(
2013. okt. 26. 19:04
5/12 anonim válasza:
Barátnőmmel egyszerre olvastuk ki az utolsó fejezeteket és egymás vállán sírtunk. Ahogy ő fogalmazott; "Valószínűleg ha egy kést nyomtál volna a gerincembe és megforgattad volna, az kevésbé fájt volna, mint ez a kib*szott könyv."
6/12 anonim válasza:
Szerintem is nagyon fájdalmas olvasni, már kész van belőle a film, de még 5 hónapot várni kell rá :(
7/12 Betty-Detty válasza:
Én is bőgtem, néhol még mosolyogtam is közben, de az utolsó száz oldalt nem bírtam sírás nélkül. Egyszerűen imádom!
8/12 anonim válasza:
A boges nem kifejezes, a vonaton mindenki engem bamult. En angolul olvastam, de tervezem elolvasni a magyar valtozatot is. Nem tudjatok hol van fent online?
9/12 anonim válasza:
#8, magyarul nincs fent online, legalábbis én nem találtam. Esetleg próbáld meg nCore-on.
10/12 anonim válasza:
De fent van,simán meg lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!