Vannak olyan kiadók, amelyek TELJESEN "PÁLYAKEZDŐ" írókkal foglalkoznak?
Szóval komolyabban érdekelne az írás, és talán van is egy kis tehetségem hozzá. A kérdés adott, tehát van e olyan kiadó, ahová 0 szakmai előélettel (gondolok itt korábban írt cikkekre vagy kritikákra vagy bármire, aminek van is nyoma valahol), csak otthoni írogatással foglalkozó emberek beküldhetik a műveiket, elolvassák és válaszolnak.
A hely konkrétabban Miskolc, ha ez számít valamit.
Nincs. A kiadó nem ezzel foglalkozik. De vannak íróakadémiák, szakmai körök, írói oldalak és pályázatok, amik viszont igen - ezzel kiadó is foglalkozik/foglalkozhat (a Könyvmolyképzőnek van pl. az Aranyomás pályázata azt hiszem, vagy annak valami mellékága, ami ilyen és kiadói felügyeletű). Ilyeneket keress inkább.
Ha netes, akkor a hely sem számít. (Legtöbbször ilyen.)
Az Aranymosás szerintem is jó ötlet.
Egyébként meg ha találsz olyan kiadót, aminek a profiljába illik a történeted és fogadnak kéziratokat, nyugodtan küldd be, legrosszabb esetben nem jeleznek vissza, jó esetben tetszik nekik. Nincs mit vesztened.
Én úgy tudom, a Novum Kiadó is ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!