Cassandra Clare Pokoli szerkezetek sorozatában igazából, valójában micsoda Tessa?
Figyelt kérdés
Úgy értem pl : árnyvadász vagy boszorkánymester vagy mindkettő vagy valami más. Aki olvasta angolul, kérem írja meg.2013. okt. 13. 19:10
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!!
2013. okt. 13. 19:13
3/12 anonim válasza:
Nem, attól hogy démon az apja, még nem démon, csak démon vér van benne.
Az ember+démon szülőpár a könyv szerint boszorkánymestert eredményez.
Mivel az árnyvadászok is emberek (különleges képességekkel), tulajdonképp Tessa boszorkánymester (identitásában egész biztos, nem véletlen bandázik Magnusal), árnyvadász extrákkal.
Az írónő azonban nem mondja meg pontosan, hogy micsoda is igazából, csak találgatnak. Ahogy az sem tiszta, hogy Valentine kavarásának eredménye képp mi lett abból a három gyerekből akin kísérletezett.
4/12 A kérdező kommentje:
Jó, de árnyvadász is nem? Egyébként bocsi, hogy ilyen sokat kérdezek, de a kíváncsiság a fő bűnöm.
2013. okt. 14. 14:37
5/12 anonim válasza:
elvileg árnyvadász is , de szerintem kiderül a Pokoli Szerkezetek 3. részében. Vagyis csak reménykedek :D
6/12 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedek!!! :) Köszi!!!
2013. okt. 14. 19:39
7/12 anonim válasza:
Tessa egy árnyvadász és egy démon gyereke. Bár ezek mindig halva születnek Tessa kivétel mert az ő anyjára nem rajzoltak rúnákat.(nem emlékszem már hogy miért)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2013. okt. 16. 19:17
9/12 anonim válasza:
Azért nem rajzoltam az anyjára rúnákat, mert az anyja nem is tudta magáról hogy árnyvadász, ahogy (Mortmainen kívül) senki sem tudta, hogy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!