Alfred Bester, Roger Zelazny, Frederik Pohl, Stanislaw Lem, Brian W. Aldiss, Arthur C. Clarke, Zsoldos Péter, Isaac Asimov
2013. okt. 12. 20:01
2/8 A kérdező kommentje:
köszi, azt hiszem, lesz miből válogatnom :D közülük eddig csak Clark-ot ismertem
2013. okt. 12. 20:06
3/8 anonim válasza:
Brandon Hackett (Markovics Botond).
2013. okt. 12. 20:34
4/8 anonim válasza:
Deggial klasszikusokat ajánlott. Az ő műveik, saját tapasztalat alapján, nem biztos hogy maradandóan lefognak kötni. Akiket én ajánlok:
Alaister Reynolds, Peter F. Hamilton, Ian M. Banks, China Mievile, Ian Mcdonald, Paulo Bacigalupi
2013. okt. 13. 09:42
5/8 anonim válasza:
Azért csapjuk már hozzá Bradburyt, PKD-t, Gibsont, Simmonsot és Heinleint is, naaa. :) Ja, meg Scalzi, de ne Heinlein után olvasd, mert kitépkeded minden szál hajad.
Meg a women power értelmében Slonczewski neve azért merüljön fel, bár én kiakadtam a statikus leírásain és a nyúlt ötletein (a tudományos hátterét meg csak ott nem dolgozza ki, ahol kéne), de ne én legyek a fő mérce.
2013. okt. 13. 21:34
6/8 A kérdező kommentje:
látom, itt aztán sok rajongó van :D
2013. okt. 19. 16:56
7/8 anonim válasza:
Szintén Brandon Hackett.
Jövővel kapcsolatban: Az időutazás napja, Isten gépei, Poszthumán döntés
Földönkívüliekkel: Az ember könyve (ilyen földönkívülieket nem fogsz máshol olvasni az biztos)
2014. szept. 17. 17:45
8/8 anonim válasza:
Akkor már a felsoroltak mellett ott a helye nekik is: Dan Simmons, Kim Stanley Robinson, William Gibson, Robert Silverberg, Vernor Vinge, Greg Egan, Hannu Rajaniemi, Charles Stross. Illetve Ann Leckie (Ancillary Justice) ígéretesnek tűnik, csak nem véletlenül vitt el minden komolyabb díjat az első regényével idén, meg Andy Weir most megjelent A marsi c. regénye is baromi jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!