Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi az ami illegális és sok...

Mi az ami illegális és sok pénz van benne? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egy regényt szeretnék írni és a végére egy ilyen forduló pontot csak sajnos nem tudom hogy mi lenne az, kellene valami indok amiért a "gonosz szereplők" képesek lennének ölni. Mint például kábítószer csempészet vagy szerv kereskedelem csak az a baj hogy ez a két téma túlságosan elcsépelt. Ha tudtok adni bármiféle jó ötletet annak örülnék.

2013. okt. 8. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:

prostik futtatása

adócsalás

zsarolás

rablás

2013. okt. 8. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:

bérgyilkosság

pénzhamisítás

bankrablás (mint a Kutyaszorítóban c. filmben, igaz, ott ékszerboltot raboltak ki)

ékszerrablás

egy nagyon gazdag ember házának kirablása

kémkedés - pl. mint az ipari kémek Mattyasovszky regényeiben

műkincshamisítás

műkincsrablás

emberrablás - pl. váltságdíjért

valami nagyon értékes, konkrét dolognak az ellopása (pl. a Mona Lisa)

2013. okt. 8. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyire ismeritek de nekem egy nagyon nagy kedvencem a Lesli L. Lawrence (magyar író) szinte az összes regényét olvastam és róla kaptam az ihletet hogy milyen jó lenne írni egy regényt.

Már meg is van hogy miről fogok írni kösz az ötleteket.

Ha van valami jó ötletetek még szívesen várom.

2013. okt. 8. 15:36
 4/5 cli_hlt ***** válasza:

Visszaélés egy magáncégeknél azokkal a termékekbe épített "hátsó kapukkal", amiket egy kormányügynökség zsarolása nyomán építettek a termékbe, és amivel a használókat figyelhetik meg (pl. mobiltelefon, webkamera, számítógép, játékkonzol, akármi).

A sztori megfelelően csavarható: vajon ki a "rossz", ki a "jó", jól meg lehet variálni, ráadásul aktualitása is van (NSA vs. Microsoft / Google / AT&T, ...)

Nos? :)

2013. okt. 8. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, ez az utolso otlet ihletet adott, sajnos mar el dontottem hogy mi lesz a befejezes. De talen majd ha befejezem ezt a konyvet belekezdek egy olyanba amihez te adtal otletet :) (bocs, angol a billentyuzetem :/ )
2013. okt. 10. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!