Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan fiú, akinek testzik...

Van olyan fiú, akinek testzik a Twilight könyvsorozat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
van
2009. nov. 8. 18:55
 2/10 A kérdező kommentje:
és milyen nemű a kommentelő? :D
2009. nov. 8. 19:24
 3/10 fhenrir válasza:
100%
Nekem pl. igen, de azért tudok mondani sokkal jobb könyveket akár vámpíros témán belül. De ízlések és pofonok:D
2009. nov. 8. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Az elsőt elolvastam, az tetszett. De csak a vámpírok miatt. És hát vannak sokkal jobb vámpíros könyvek az is tény.

A film megnézése kicsit rontott az összhatáson... az nagyon rossz lett.

16/f

2009. nov. 8. 19:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok (18), és olvastam a könyveket. Egész jónak tartom. De sokszor hallom, h. ezt csak hülye tinilányok olvassák, meg meleg fiúk. Szerintem ez nem igaz, ezért érdekel a dolog. Amúgy a film szerintem sem az igazi :D
2009. nov. 8. 19:39
 6/10 anonim válasza:

Ne hidd hogy csak tiniknek tetszik a Twilight könyvsorozat. Én 52 éves vagyok és mégis tetszik:))))Sőt, vadászom a neten a fanfictionokat is. És van egypár ami nagyon jó!!!

Minden vámpír fan húzza az orrát a vega vámpírok miatt, de szerintem sok embernek (és nem csak a tinikről van szó) elege van a sok véres könyvből és filmből. kell egy jó vámpír is a nagy fantasi világba:)))

A folm egy kicsit buta, de én a kis költsévetésnek tudom be. Várom a New Moon-t.

2009. nov. 9. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Van

Nekem a barátom nagy rajongója imádja a filmet és a könyvet is:D jah és 18 éves

2009. nov. 10. 12:35
 8/10 A kérdező kommentje:
ezt jó hallani :D
2009. nov. 10. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, van, ittvagyok példának én ;D

16/F

2009. nov. 11. 15:39
 10/10 anonim válasza:

Van, persze nem úgy kell nézni mint egy vámpíros-horror könyvet és nem is úgy mint egy nyáldömping könyvet, és ezért jó, mert jól tudta egyesíteni ezt a kettőt az írónő. (Bár az első könyv, már-már túl nyálas volt nekem, de utániak már jók. Főleg: Eclipse)

21/F

2010. jan. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!