Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy könyvet kezdtem el írni....

Egy könyvet kezdtem el írni. Mit kell tenni ha kész van?

Figyelt kérdés

Már féléve elkezdtem írni egy könyvet,sztem nagyon jó az alapötlet és jól is haladok vele.Még soha nem írtam iylesmit eddig és nem tudom hogy ha befejeztem akkor mitkéne vele csinálnom.Elolvastassam valakivel hogy mi a véleménye róla,hogy lehet-e szó arról hogy kiadják?

És ha igen akkor kivel?Hova fordúljak vele?

2009. nov. 8. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
2009. nov. 8. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kész van, és úgy érzed, hogy a nyelvezete, a cselekmény, az események és minden a helyén van, akkor küldd el egy kiadónak ér várj. Ha tetszik nekik, akkor kiadják, ha nem, akkor gondol át mit ronthattál el. Ugye, sok könyvet olvasol vagy tanultál valamilyen professzionális írást?
2009. nov. 8. 23:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tanultam semmi ilyesmit,de rengeteget olvasok.És hát ha nem sikerűl kiadni akkor is büszke leszek az első könyvemre:)
2009. nov. 9. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Könyvkiadónál jelentkezel

ha érdekel tudok ajánlani egyet, ahol "ilyen" kézírásokat keresnk

csak írj egy privit

2009. nov. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!