Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Marvel vagy DC képregények?

Marvel vagy DC képregények?

Figyelt kérdés
Melyikek a jobbak és konkrétan a jobbtól mondanátok jó sorozatokat vagy képregényeket?

2013. okt. 1. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam az Ultimate Marvel > DC > Classic Marvel a sorrend.

DC-től szerintem a Geoff Johns féle Green Lanternek, Azarello Wonder Womanje, bármelyik Supermanes Elseworld (Red Son, Superman fia, Secret Identity...)

2013. okt. 1. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
mi a különbség az ultimate és classic marvel között?
2013. okt. 1. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Marvel képregények manapság jobbak!
2013. okt. 2. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a Marvelt jobban kedvelem, de csak, mert gyerekkoromban gyűjtöttem a Csodálatos Pókembert, és sok jó emlék fűz hozzá. :)

Egyébként, a DC sem vetem meg, őket is kedvelem, csak a Marvelt jobban.

"mi a különbség az ultimate és classic marvel között?"

Történetileg semmi. Ugyanazok a szereplők, hősök, ellenségek, élettörténetük, stb.,

Lényegében annyi a különbség, hogy az Ultimate-ben modernebb kinézetű álruhákat/páncélokat visenlek.

- Classic Iron Man: [link]

- Ultimate Iron Man: [link]

- Classic Thor: [link]

- Ultimate Thor: [link]

2013. okt. 2. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Eredetileg az Ultimate univerzum szerintem sokkal keményebb és realisztikusabb volt. Később ez a különbség nagyban csökkent. A Millar féle Ultimates például kihagyhatatlan, és a Bosszúállók film is innen vette azokat az elemeit amik miatt szerettük.
2013. okt. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!