Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet olvassak?

Milyen könyvet olvassak?

Figyelt kérdés
Legutóbb az Érik a gyümölcsöt fejeztem be, előtte Eszter hagyatéka, előtt Frei Tamás Bankárja. Émile Zola Nanája nem tetszett, félbehagytam, nagyon vontatott volt túl sok szereplővel, és leginkább nem szólt semmiről. Mit javasolnál ?
2013. szept. 23. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen stílust szeretsz? Én a Hamuvárost,Mediátort olvasom mert ezek kikapcsolnak, meg jól esik a suli után valami könnyed olvasmányt olvasni(bár nem mintha sok időm lenne olvasni mert annyi tanulni való van) Bár nálam van még a Kis herceg,,Orwell 1984, egy New Yorkról szoló könyv ami szín angol:)
2013. szept. 23. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni mit szeretsz.

Én pl horror-fantasy, thriller, orvoskrimi, fantasy-erotikus vonalon vagyok

Stephen King

Dean R. Koontz

Lovecraft

Robin Cook

Peter Straub

James Herbert

Joe Hill

J.R. Ward

Vavyan Fable

könyveket gyűjtök. Tőlük mindent amit lehet.

De ezen kívül van még több más is, csak konkrétan nem egy író könyvei, hanem vegyesen.

Már ott tartunk a férjemmel, hogy max egy kisebb-3 szintes polcot tudunk majd betenni a szobába, mert nincs több szabad fal:D az éjjeliszekrényeken, is könyvek vannak. 3 db 2 méteres könyvespolc, és 3 db falra szerelt egyenként 3 szintes könyvespolc van jelenleg. Mind teli könyvvel.

És még mindig nincs meg mind. Mert Anne Rice-t még el se tudtam kezdeni gyűjteni. És a felsoroltakból sincs meg még mind. Mert ugye az újonnan megjelenők...a legtöbben még mindig írnak...

27/N

2013. szept. 24. 07:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Az Állatfarmot én is olvatam 2x is, Kis Herceget is :)

Sokmindent szeretek, ami a valóságról szól. A regényeket, a tanulmányokat, életrajzokat, szépirodalmat. 2 Fable könyvet olvastam, a Vis Major tetsztett, a Jégtánc nem :) Cooktól olvastam az Agyat, nagyon magával ragadott, de az újabb szerzemények nem jönnek be. Stephen Kingtől megvan a Kujo, azt mondják érdemes elolvasni. Most a Jane Eyre-t olvasom, de már túl vagyok az Üvöltő szeleken is, az is tetszett....

2013. szept. 27. 06:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az Állatfarm tetszett, akkor ajánlom az 1984-et is, meg Huxleytől a Szép új világot. Hasonló, de sokkal humorosabb Szathmáry: Kazohínia. Utóbbi az egyik kedvencem
2013. okt. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!