Legjobb Jodi Picoult könyv?
Szerintem a Nővérem húgának nagyobb a füstje, mint a lángja.
A Házirend klasszisokkal jobb, de még a legújabb könyve is, az gyszerű igazság.
A Tizenkilenc percet is sokan szeretik, bár én azt nem olvastam.
Törékeny
Ezt mindenképp olvasd el, a kedvencem tőle ♥
Imádom a könyveit. :)
A Nővérem húga nagyon jó, ezen kívül ajánlom a Gyere haza és a Házirend című műveit!
Én már olvastam a Nővérem hugát is és a vége borzasztóan kegyetlen volt. Nem tudom hogy volt gyomra Jodi-nak hogy így fejezze be a sztorit. 19 perc is tetszett, olvastam már a Törékenyt abba sok volt a recept de az orvosi szövegek parádésak voltak na meg a tárgyalás :)
Na olvastam már a Gyere Haza című kötetet is leszbikről szólt. Elment. Most a Házirendet olvasom és nagyon tetszik
Ezek közül Nővérem Húga a legjobb
Második Törékeny
Harmadika Tizenkilenc perc
Negyedik Házirend
Ötödik Gyere haza
Olvastam:
- Gyere haza
- Elrabolt az apám
- Törékeny
- Házirend
és még most jön a többi...
A Törékeny az, ami a legjobb... Mindet imádom, de ez megsiratott... le se tudtam tenni.
Házirend
Egyszerű igazság
Elrabolt az apám
Törékeny
Tizenkilenc perc
A kedvencem: Szívtől szívig
Sorsfordítók is nagyon jó
Ezeket mind olvastam és eszméletlenül jók!!!
A vezeklést meg most fogom :) Kedvenc íróm. Olvass tőle sokat! :) :D
Kedves 4/7 es válaszoló:
Szerintem a Nővérem húgában a vége egyáltalán nem kegyetlen. Ezzel feldobta az egész könyvet. Ez volt az első könyv amit tőle olvastam és imádtam, hogy nem lehetett kiszámítani a végét. Ez volt benne a váratlan fordulat és úgy gondolom szép lett a vége. Ha a nővére halt volna meg akkor csak egy újabb könyv a leukémiás betegekről lett volna.
De nem akarok kötekedni :D
Ízlések és pofonok! ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!