Ajánlotok valamilyen érdekes könyvet?
Akkor pont jó neked Erin Hunter-től a Harcosok törzse :)
Gondolom még fiatal vagy, hogy idegen nyelven olvasd, de valahogy próbáld megszerezni magyarul is (garantálom nem bánod meg, feltéve hogy szereted a macskákat). Nem a macskák életéről szól (nem lenne hosszú könyv: evés+alvás :D), de nem lövöm le.
Amúgy fiú vagy lány vagy? Ha lány, akkor tényleg mindenképp :)
Ha amit én ajánlottam (Harcosok törzse) elkezded és a 30. oldalig megy, már onnan belendül és nehéz lesz letenni, nálam legalábbis így volt :D
Amúgy magyar regények közül megpróbálhatod a Tüskevárat, és majd később a Kőszívű ember fiait, mert azok elég érdekesek. A kőszívűhöz még túl fiatal vagy szerintem.
Köszi :)
Fiú vagyok egyébként és remélem tovább jutok az első két oldalnál mint ahogy sok könyvnél nem
tényleg jó lehet: [link]
de vagy én nem tudok keresni vagy nincs magyarul a neten..na de majd holnap megnézem a könyvtárba
Hát igen, nem egyszerű hozzájutni. Nekem 2 példányban is megvan az első része, ha gondolod, oda tudom adni az egyiket.
Mindenesetre ha jó vagy angolból, akkor egy pár év múlva elkezdheted angolul olvasni, úgy még meg lehet rendelni pl. Booklineról. Nem túl bonyolult a nyelvezete, de nem is túl egyszerű, végigszótárazni meg elég unalmas...
De pl. antikváriumokban körülnézhetsz, könyvtárban nem hiszem, hogy találsz, vagy könyvesboltokban kérdezd meg, hogy rendelésre még forgalmazzák-e. Jobb ötletem nincs.
Remélem sikerül!
Utolsó.
Nekem lehet elpostázza egy gyakoris.Majd megkérdem neked is elküldi-e ha akarod...
Nem, nem vagyok könyvtár, másnak nem küldöm el. Ezzel csak egy szívességet akarok tenni, látva, hogy milyen lelkes vagy. Számítok rá, hogy később visszapostázod.
Mások megpróbálkozhatnak az idegennyelvű verziókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!