Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nemrég kezdtem el olvasni az...

Dorothy_1D kérdése:

Nemrég kezdtem el olvasni az Obiszidiánt. Aki elolvasta már, annak hogy tetszett? (:

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Jaj, én nagyon imádtam! Szombat délelőtt volt valami programom 11-kor, és még volt úgy fél órám. Gondoltam elkezdem, így is előrébb jutva azzal a félórával.

Annyira tetszett, hogy amikor letettem konkrétan fizikai fájdalmat érzettem. Hát lemondtam a programom, és még aznap 6-kor ki is olvastam.

Amikor megfog jelenni az Ónix, én leszek az első aki a könyvesbolt előtt várja a nyitást :)

2013. szept. 18. 14:05
 2/3 nikiofficial97 ***** válasza:
Egyszerűen imádtam,nem tudtam letenni a kezemből,2 nap alatt elolvastam.Alig várom a következő részt,remélem minél hamarabb a kezemben tarthatom.Volt kedvenc részed?:)
2013. szept. 18. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Őszintén, én 5-ből 2 csillagot adtam rá, nekem abszolút nem voltak életszerűek a párbeszédek és enyhén olvashatatlannak tartottam :( Pedig mindenki azt mondta, hogy nagyon jó könyv, de én alig bírtam a végéig eldöcögni :(
2013. szept. 20. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!