Mostanában mely könyvek elterjedtek a fiatalok (12-18) körében?
Figyelt kérdés
Nálam még a Gyűrűk Ura, Harry Potter volt a "divat".2013. szept. 18. 10:11
1/5 Clairvoyant válasza:
Ha csak a honi színteret nézzük, akkor a Szent Johanna Giminek igen nagy a népszerűsége... ezen túlmenően a Twilight és a hozzá hasonló "kicsittermészetfeletti/nagyonromantikus" könyvek állnak az élen.
2/5 anonim válasza:
Most kb az Ötven árnyalat és az ehhez hasonlók, ahogy az előző is írta Leiner Laura könyvei, vörös pöttyös könyvek (Cassandra Clare pl.)
Gimnazista vagyok, nálunk jelenleg a Tűz és Jég dala, Stephen King és véresebb krimik népszerűek.
Szerintem mostanában pont nincs ilyen "mindenki elolvassa" könyv, ahány ember, annyi ízlés.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a Szent Johanna Gimis könyveket majd elolvasom, érdekesnek tűnnek. :)
2013. szept. 19. 12:02
4/5 anonim válasza:
Leiner Laura könyvei mind nagyon jók. De ott van a Hűvösvölgyi suli, a Hadd mondjam el, Angyali oltalom. Ezeket mind imádom*.*
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még van az Akit egy angyal megcsókolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!