Hol szerezhetek be Bartos Csaba könyveket?
Sajnos nem tudok neked segíteni, viszont te nekem tudnál (és bocs a pofátlanságért :D)
Érdekelne, hogy mégis miféle témájú műveket írt, és miért tetszett meg neked annyira, de főképp az érdekelne, hogy miket olvastál el tőle, vagyis inkább hogy hol. Konkrétabban link kellene :P
Amiket én olvastam tőle, azokban mindenféle történeteket írt hajléktalanokról, írt arról is hogy ő maga hajléktalan volt, ivott is, majd abbahagyta és hogy miket olvasott.
Itt elolvashatod a Pesszimizmus c. könyvét [link] (de előbb várd meg még betölti az oldalt rendesen aztán nyisd meg)...a Kukabölcső című történet elég szomorú.
[link] ez is egész jó sztm
Ha még érdekel valami akkor ird be hogy Alulnézetben (amiben az a meglepő hogy az anyjáról írt verset, és méghozzá egy szép verset, ebből arra következtetek hogy szerette az anyját). Nemtudom mi történhetett ezzel az emberrel hogy igy megzavarodott...
Helló!
Könyvtárakban is vannak a Möster műveiből! Én is meglepődtem, amikor láttam, hogy a szombathelyi könyvtárban 4 könyve is elérhető. Úgyhogy nézz körül a lakóhelyed könyvtárában. Meö meö plö plö mittudomén dá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!