Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Sven Hassel könyvekből hány...

A Sven Hassel könyvekből hány jelent meg?

Figyelt kérdés
Nekem négy Sven Hassel könyvem van (Kárhozottak légiója, Lánctalpak, Bajtársak, Gyalogos hadosztály). Arra lennék kíváncsi hogy ezeken kívül hány jelent meg és hol lehet kapni őket. Ha nem túl nagy kérés sorba mondjátok (tehát megjelenés szerint). Előre is kösz.
2009. nov. 4. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 8-ról tudok
2009. nov. 4. 21:47
 2/11 anonim válasza:

Magyarul 8 vagy 10, de van neki több.

amúgy nagy kamugép, közelében nem járt a keleti frontnak.

olaszországban "harcolt" valami kisegítő HIWI egységnél.

amiket írt, azt az ivócimboráitól sztorizgatta össze

2010. jan. 27. 16:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Attól még izgalmas könyvek. egyébként sztem is max az első könyve lehet igaz
2010. jan. 28. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
én kíváncsi lennék ki Von Barring és Hinka és Hoffman.
2010. júl. 20. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
mindegyik igaz, vagy profik a forrásai. Ha igaz lenne akkor az 1.ejtőernyős hadosztályba harcolt, nem 27. páncélos ezredbe ugyanis egy angl szöveg azt állítja: " One monk, Carlomanno Pellagalli, returned to the abbey; when he was later seen wandering the ruins, the German paratroopers thought he was a ghost. After April 3, he was not seen anymore. " Aki figyelmesen elolvasta a Monte Cassinót, láthatta, hogy Sven és Barcelona Blom látott egy csuklyást akinek kaszája volt és az öklét rázta a Monte Cassino-i apátság felé, Sven azt hitte az maga a halál. Majd még folytatom holnap.
2010. aug. 10. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
folytatás, na itt vagyok: "After meeting with a German officer" Ez lehetett Beier őrmester, akinek a gyűrűt adta a pápa. Vagy akár Frick hadnagy.
2010. aug. 11. 09:48
 7/11 anonim válasza:
A Libriben Szolnokon a buszpályán láttam 1-2 könyvét.
2010. dec. 6. 14:35
 8/11 anonim válasza:
Még csak katona sem volt a csóka, a freikorps denmark nál volt irodista, ott álmodta össze a hülyeségeit.
2012. jan. 10. 15:53
 9/11 anonim válasza:
Magyarországon 10 eddig...De összesen 14-ről tudok. Magyarul még nincs meg: Menetjegy a pokolba, Kivégzőosztag, OGPU börtön, A komisszár. Legalább is én így tudom...
2012. júl. 4. 19:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Már több mint egy éves az utolsó válasz... már Magyarországon is megjelent, mind a 14 mű magyar nyelven. Nekem eddig 5 van meg: Fagyhalál, Menetjegy a pokolba, Kivégzőosztag, A komisszár, OGPU-börtön.

Ezeket, tehát mind a 14 könyvet a Partvonal Kiadó adta ki. Nagyon jó könyvek, nagyon szeretem.

2014. okt. 11. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!