Linkeltek nekem férfi vámpírszereplőket egy regényemhez?
Figyelt kérdés
A "férfi" szócskán azt értem, hogy 18-30 év közötti legyen a vámpír. Előre is nagyon köszönöm, aki segít!:3 Egy pici elvárásom azért még lenne: 21. századi ruhában legyen.2013. szept. 15. 15:29
1/6 anonim válasza:
Nem. Legyen fantáziád vagy ne is írj.
2/6 anonim válasza:
Mi? Linkeljünk képet, hogy SZERINTÜNK hogy néz ki a TE szereplőd? Nos, nem vagyunk gondolatolvasók...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a két hasznos választ. Továbbra is várom a képeket.
2013. szept. 15. 20:38
5/6 anonim válasza:
Nyugodjatok már le,nem plagizálni jött ide,csak megfelelő képet keres ahhoz hogy jobban vizualizáli tudja a karakterét.Még nem talált olyan képet ami megihlette,szóval megkérdezett másokat,hátha tudnak olyan képet mutatni ami megfelel neki.Van ilyen,nem kell leharapni a fejét.
Itt van néhány,nem biztos hogy telitalálatok,de üsse kavics(van nem kifejezetten vámpírt ábrázoló kép is közöttük,csak "vámpírosan" néznek ki)
Benedict Cumberbatch:
Tom Hiddleston:
Cillian Murphy:
No ennyi az amit hirtelen találtam,talán van valami(valaki)aki megtetszik neked:)
6/6 anonim válasza:
Hopp,az egyiket kétszer linkeltem be,bocsi^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!