Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó könyv az Evernight Claudia...

Jó könyv az Evernight Claudia Gray-tól?

Figyelt kérdés
Az Evermore-t és a Twilight saga-t már a nyáron elolvastam és nagyon tetszettek, de ezen az oldalon sok olyan választ olvastam, hogy nem érdemes elolvasni az Evernight-ot, mert vontatott, unalmas, hülyeség stb... Érdemes elolvasni? És a Pokoli báléjszakák? És a Burok?
2009. nov. 3. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Az Evernight-ot még én sem olvastam, de tervezem, mert ismerőseim azt mondták, hogy nagyon jó könyv (Még jobb mint az Evermore). A Pokoli Báléjszakákat olvastam, de nem igazán tetszett, max egy történet belőle.
2009. nov. 4. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon-Nagyon jó könyv! nekem iszonyatosan tetszett főleg a fordulatok benne, csak néztem tátott szájjal, igaz az eleje kicsit nyujtott de aztán megéri mert le nem maradtam volna arról a storiról! hogy a 2. részét, a stargazert még ne is említsem, az mégjobb mint az 1.! aki szereti a vámpíros könyveket meg a romantikát meg az ilyesmit annak alap! :D
2009. nov. 4. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
OLVASD EL! ÉN IMÁDOM:) ÉS A 2.RÉSZE MÉG JOBB ;)
2009. nov. 8. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon bejött, érdemes elolvasni
2009. nov. 10. 19:43
 5/7 anonim válasza:

Szia! Lehet, hogy már tárgytalan, de azért én is leírom véleményem. A pokoli báléjszakákat érdemes elolvasni, vanak benne jó történetek.

Nekem az evernight egyáltalán nme tetszett. Annyira elnyűtt téma, csak nem a pasi vámpír, hanem a csaj. Hogy lehet nem tudni hogy vámpír vagy... ÁÁÁÁ, és már baba kora óta vért iszik a kajához, de ő csak most jön rá, hogy nem ember.. HAhaha.

Összefoglalva, Pokoli báléjszakák, Burok, Éjszaka háza sorozat szerintem jó. :) Ajánlom olvasni.

Evernightot kerüld messzire. :)

2009. nov. 10. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

sztem tök jó könyv az evernight, bár sokan bírálják

amúgy a pokoli báléjszák sztem nem olyan félelmetes, mint amilyennek mondják

2009. nov. 19. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon jött be !!! Tényleg nagyon elcsépelt, pedig én szeretem az ilyen vámpíros könyveket és már jó sokat olvastam , de ez valamiért egyáltalán nem tetszett...az eleje még úgy jó volt de aztán már csak mentek a betűk a szemem előtt...egyre unalmasabb lett...na mind1, de te attól még nyugodtan olvashatod... ez az én véleményem
2009. nov. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!