Milyen depressziós könyveket ajánlotok?
Mostanában felkeltették az érdeklődésemet az ilyen témájú könyvek. Legfőkébb az öngyilkosságról szóló könyvek (olvastam már a 13 okom volt...-at és az Összekuszálvát), de esetleg az anorexiával kapcsolatos regények is jöhetnek. Egyre inkább érzem úgy, hogy szeretnék pszichológiával foglalkozni, esetleg ha van olyan könyv ami ezzel foglalkozik, arról is írhattok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
15/L
Sylvia Plath: Az üvegbura
William Styron: Feküdj le sötétben
Elizabeth Wurtzel: Prozac-ország
Julia Bell: Súlyos
Laurie Halse Anderson: Jégviráglányok
Jostein Gaarder: A narancsos lány
Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el...
Meg Rosoff: Majd újra lesz nyár...
Depresszióval kapcsolatban, erre odaírja, h 15/L :DDDDD
Jót nevettem xD
Menj tanulni, ne itt verd magad
1. válaszoló vagyok:
Én is lepontoztalak, nem csak a kérdező, mert ez a megnyilvánulásod elégé szánalmas, nagyon nem a kérdezővel van itt a gond. Úgy gondolom 2 ok miatt írhattad ezt:
1, te nem olvasol ilyen könyveket, ezért úgy gondolod, hogy hozzád hasonlóan másnak is meghaladja az értelmi szintjét ez a téma és csak divatból olvashat ilyet, pedig nem is érti
2, te olvasol ilyen könyveket, ettől tartod magad olyan fene különlegesnek és fáj neked, ha más (Isten ments egy 15 éves lány) is olvas ilyen könyveket, mert emiatt veszítesz a nagyon speciális, egyedülálló egyéniségedből
Döntsd el melyik a szánalmasabb, nehéz lesz ;)
Kérdező: ne is törődj vele, szerintem jó, hogy már most tudod, hogy mi érdekel. Olvass ilyen könyveket nyugodtan!
Még eszembe jutott két könyv, amiben jelen van a depresszió:
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései
J.d. Salinger: Zabhegyező
Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!