Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 6, 000 Ft-ért ti milyen...

6, 000 Ft-ért ti milyen könyvet, könyvsorozatot választanátok? Ennyi értékű kuponom van az Alexandrába.

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:

China Miéville: Kraken (még nem jelent meg, 19.-én fog)

Dan Simmons: Hyperion

Ezt a kettőt.

2013. szept. 5. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Zafón- A szél árnyéka

Gaiman- Amerikai istenek

2013. szept. 5. 20:36
 3/7 Wíííí_92 válasza:
True blood
2013. szept. 5. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

Valami szépirodalmat, vagy Terry Pratchettet (a magam részéről angolul).

Az eddig "elhangzottak" közül csak a Hyperiont olvastam, nos, azt nem venném meg, annyit azért nem ér. Nem egy rossz valami, van benne pár jópofa rész, de összességében inkább nem adnék érte pénzt.

2013. szept. 6. 08:46
 5/7 anonim válasza:
50%
Én valami hasznos, szakmába vágó könyvre voksolnék, pl. ha vegyész vagy, akkor kémia, fizika, stb. Bár, azok általában elég borsosak, szóval lehet, hogy csak 1 telne ki belőle.
2013. szept. 6. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Pár éve megjelent az Európa kiadónál a Drakula teljes, "igazi" fordítása. (Sóvágó Katalin munkája.) Ez most 960 forintért kapható még szeptember 15-ig. Szerintem nagyon megéri, érdekes látni, hogy miből is táplálkoznak napjaink vámpírregényei. :) A korábban megjelent (Bartos Tibor-féle) fordítás erősen rövidített, és több helyen átírt.

Esetleg John Scalzi háborús sci-fi sorozatát is tudom ajánlani (Vének háborúja/Szellemhadtest/Az utolsó gyarmat), egyben 7500 körül van, én nagyon élveztem.

Vagy ha érdekel, megveheted a Gyűrűk urát, picit kevesebbe kerül, mint 6000.

Vagy ajánlhatom a Szívélyes Fahrenheit című sci-fi novelláskötetet is, aminek a "17 sci-fi remekmű" alcíme kivételesen nem olcsó marketingfogás - tényleg zseniális novellák vannak benne nagyrészt. (Ne tévesszen meg a borító, Isaac Asimov csak szerkesztette a kötetet, a novellákat úgy válogatta az adott év novellaterméséből.) Jelenleg 2549 forintba fáj.

Sokan dicsérik a Tűz és jég dala ciklust, ennek első két kötetét (Trónok harca, Királyok csatája) is magadévá teheted +800 forintért a kuponjaidból. Persze utána érdemes máshol (pl. szukits.hu) beszerezni a sorozat többi kötetét, mert itt azért nem olyan olcsók. (15% vs 30% kedvezmény a borítóárból.)

Általában érdemes végignézned a jelenleg még akciós kínálatot, rengeteg jó könyvet árulnak, időnként pofátlanul olcsón. 15-ig tart a nagy nyári leárazás.

2013. szept. 7. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm MINDENKINEK,a hasznos válaszokat:)Mentek a pacsik:)
2013. szept. 8. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!