Csak én bőgtem majdnem a Tűz és jég dala általam eddig olvasott kötetein?
Figyelt kérdés
Most tartok a harmadiknál.2013. szept. 2. 12:30
11/16 A kérdező kommentje:
Már Davos szálának a vége felé.De az nagyon durva rész volt.A Gyűrűk Urában ,amikor Gandalf lezuhant,leraktam a könyvet,és 47 percet sírtam
2013. szept. 2. 17:06
12/16 cathilina válasza:
Nyilván nem csak te bőgtél rajta. Mondjuk én csak a Gyűrűk Urán sírtam, ott is csak amikor rájöttem, hogy amikor a függelékben Aragorn és Arwen szerelmi történeténél azt írja, hogy Arwen akkor halt meg Lórienben, amikor a mallorn-fák már lehullatták a leveleiket, de tavasz még nem jött el, az azt jelenti, hogy a mallornokból kiveszett a mágia. Mármint tudjuk róluk, hogy egész télen megtartják a leveleiket és csak nyáron hullanak le, amikor a fa már virágzik. De Martin szerintem nem túl érzelmesen ír, nekem nehezemre esne sírni rajta.
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem se túl érzelmes,de a dolgok nagyon filmszerűek,és én eleve egy nagyon vizuális típus vagyok.Két napja viszont,mikor Ygritte meghalt,tényleg sírtam.Lehet,hogy korai még,de nekem tetszik a sorozat,most a Gyűrűk Urát is,meg a Tűz és jég dalát is nagyon szeretem.
2013. szept. 4. 12:14
14/16 anonim válasza:
én a sorozatot nézem, egyszerűen imádom... akkor könnyeztem, mikor Ned Stark halt meg :/ Tyrionon meg jókat lehet röhögni :D
15/16 anonim válasza:
Túl gyenge vagy az ilyen fajta fantasy-hoz. Nekem kifelyezetten tetszik, hogy a főszereplők is meghalna, így kiszámíthatatlanabb a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!