Meg lehet valahol venni a Midnight Sun-t?
Figyelt kérdés
Vagy nem is adták ki?2009. nov. 1. 15:13
1/5 anonim válasza:
Nem lehet megvenni,mivel még a Breaking Dawn sem jelent meg.Ez 2010 februárjára várható.A Midnight Sun-t még be sem fejezte az írónő,sőt valószínűleg nem is fogja.
2/5 anonim válasza:
Egylenlőre még nem fejezte be, de még nem is döntötte el az írónő konkrétan hogy mi lesz a Midnight Sun sorsa. Én nagyon drukkolok hogy befejezze, mert nekem jobban tetszik még a twilight-nál is:)
3/5 anonim válasza:
De állítólag most tolták ki júniusra a Breaking Down megjelenését.Sajnos:S
4/5 anonim válasza:
Elvileg a Midnight Sun-t befejezi, de majd csak 2010-ben mert megbántották, hogy felrakták a netre és végre szeretne egy kicsit a családjával és az életével, nemcsak a könyvvel foglalkozni.(Az oldalán írta ezt, és ott közzé is tette a félkész könyvet és bocsánatot kért az olvasóktól hogy a nyers és nem az igényesebb változatot olvashatják):) Annak az eltolásnak ha tényleg ígyvan akkor nagyon nem örülök...Mit kell szenvedni 1 vagy 1,5 évet azzal hogy lefordítják...Addigra az írónő megír még 1 könyvet...:S
5/5 anonim válasza:
Most olvasgattam az írónő oldalát és ezt találtam: "I am not working on Midnight Sun now. I DON'T have a plan for when I'll get to it; I don't know now what the right time for it will be." Szoval nem dolgozik rajta, és nem is tudja hogy mikor fogja megirni... Szerintem jövőre még nem lesz belőle semmi... Egy másik helyen azt írta hogy lehet hogy egy év, de az is lehet hogy öt év, mire befejezi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!