SZJG! Ki a kedvencetek, miért? Hogy viseltétek Reni bénázását?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 12:12
1/7 anonim válasza:
Virág, mert olyan aranyos:) Reni bénázása néha idegesítő volt:D
2/7 anonim válasza:
Nem tudom.. nekem Ricsi volt szimpatikus. Reni bénázása szerintem is idegesítő volt, de az méginkább, hogy a szülei élni se hagyták, és könyvekbőal akarták nevelni.
3/7 Gyémántlány válasza:
Dave-et szerettem nagyon! :))
Reni bénázásai nehezen viselhetőek voltak, néha nevettem fájdalmamba, olyan szánalmas volt... de a végére csak sikerült neki elérnie mindent, amit akart! :D
4/7 anonim válasza:
Nekem Kinga, mert mind a személyisége, mind a külseje azonos az én tulajdonságaimmal. Fiúk közül Zsolti(de csak onnantól, hogy jól néz ki), mert szeretem a humoros embereket!
5/7 anonim válasza:
A lányok közül Kinga a kedvencem, mert a nagyon erélyes, ami nekem kicsit tetszik, néha viszont egy kicsit idegesítő. Fiúk közül Zsolti, mert szeretem, ha egy fiú vicces. Reni bénázásai, már-már kicsit nevetségesek voltak.
6/7 anonim válasza:
Nekem abszolót kedvencem Zsolti volt:$ Nagyon humoros volt,meg maga a személye is szimpatikus volt.Was kostet das zimmer?xDD
Lányok közül talán alter Virág:DD
Reni bénázása a vége fele idegesítő volt:ss
A többiek is rendben voltak, de kiemelném Ricsit:DD
7/7 CsinciRenci válasza:
Én bírtam Reni bénázását! Ő a kedvenc szereplőm! Szerintem nagyon jó hogy Reni ilyen különben nem szeretné Cortez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!