Melyik könyvet vegyem? A Stalker, piknik az árokpartont, vagy a Metro 2034-et?
Az biztos, hogy a Metro egy vacak, én nem is olvastam és nem is akarom. A Sztrugackij kisregényeket olvastam, de azok sem tetszettek, unalmasak túlságosan politizálós-filozofálgatósak. Több Sztrugackijt is olvastam, talán a Fogadó a halott alpinistához tetszett a legjobban. A kérdezőnek azért javasoltam a Metrót, mert erős a gyanúm, hogy csak a számítógépes játékokat ismeri, és mint írtam a Sztrugackij regényeknek szinte semmi közük hozzá. Etért javasoltam a Metrót, mert gondolom szörnyes-horroros élményre számít, amit nem kapna meg a Sztrugackij művektől.
De kétségtelen, hogy a Stalker jobb könyv, mint a Metro.
Vlagyimir Vasziljev
S.T.A.L.K.E.R. - Halálos zóna
ez már a játékra épül és nagyon jó könyv!
A második könyv a S.T.A.L.K.E.R. - A duplikátor gyermekei azt most fejeztem be egy közvetlen folytatása az előzőnek vagyis nem közvetlen mert 6 hónap telik el a két könyv között de mint folytatás nagyon jó nekem nagyon tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!