Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek nem lehetne...

Szerintetek nem lehetne megkérni a moderátorokat, hogy az SZJG legyen egy külön kategória?

Figyelt kérdés
Csak, mert szerintem a jóízlésű forumozónak, kellemetlen, az, hogy könyvek kategóriában, az SZJG-s kérdések (általában hasonlóak, vagy azonosak) aránya egy tolerálható szint felett van. Szerintem sokan örülnének ennek, ha a SZJG őrület alábbhagy lesz Bábel akármi akkor, az is mehetne oda.

#kategória #SzJG #ráció #nomega #szolidaritást
2013. aug. 28. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A filmeknél a horror kérdések verik ki a biztosítékot nálam.
2013. aug. 28. 21:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó az egy másik dolog, de azért nem SZJG szint, bár ott is ki lehetne írni, hogy nézzenek meg Nosferatu,Dr. Calgari, ha durvát akarnak Egy kés filozófiája akármi, mert ezek a kérdések (horror) még GYAK.hu-n belül is GYIK részleget érdemelnének, de mind1, itt most az SZJG-ről van szó.
2013. aug. 28. 21:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó lenne.
2013. aug. 28. 22:06
 4/15 anonim ***** válasza:

meglehetne kérni őket de biztos nem tennének ilyet mivel, ilyen alapon minden könyvsorozatnak és mindennek lehetne külön alkategóriát nyitni.

az kissé hasznosabb lenne szerintem ha bizonyos szűrőket be lehetne tenni ha tényleg annyira zavarnak bizonyos dolgok egyeseket, bár szerintem erre sem lenne akkora igény.

2013. aug. 29. 00:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem nem ilyen alapon, szerintem akinek van egy kis ízlése, vagy értelmes inkább néz 10 kérdést posztmodernről mint Reniről meg Cortézről. Ha már választani kell. De itt azt se kéne, csak komolyan, egyszerűen szabotálják a Könyvek kategóriát.
2013. aug. 29. 02:07
 6/15 anonim ***** válasza:
A SZJG könyv, ergo itt a helye, ebben a kategóriában. Az értelmesebbje nem problémázik ezen, hanem kihagyja azokat a kérdéseket. Ennyi.
2013. aug. 29. 07:23
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Azért ne legyen külön kategória neki, mert egyrészt ennek hatására még több SZJG-s kérdést fognak kiírni a "fanok", másrészt pedig ez az őrület előbb-utóbb el fog múlni, és akkor az a kategória kiürül, fölöslegessé válik.

Legyen inkább szépirodalom, vagy Dosztojevszkij, vagy Rejtő kategória külön! Nehogy már az egyik legsilányabb divatkönyvnek vagy divatszerzőnek nyissunk saját kategóriát...

2013. aug. 29. 08:28
 8/15 A kérdező kommentje:

Ez, hogy az értelmesebbje nem nézd oda,neglehálja, szóval nem ez a kérdés a felvetés lényege. Itt arról van szó, hogy az irodalom egy érték, bemegy az ember Könyvek kategóriába (már ez is érdekes, hogy könyvek) és tele van floodolva SZJG kérdésekkel mintegy szabotálva, a normális fórumozás lehetőségét, hovatovább ez a módszeres bomlasztás, még szabályellenes is, mert sokszor ugyanazt a kérdést írják ki ugyanazon nap, ezt viszont nem is lehet a szabályzat szerint.

Lehet tényleg felfelé kéne buktatni, hogy külön lenne azoknak akik SZJG nélkül akarnak meg a sok hasonló kérdés nélkül élni, mert az szomorú, hogy egy jó Pynchon meg Szerb vagy akárki eltűnik a spammban, azt 1-2 válaszok ha mennek rá, pedig többet érdemelnének, és oda több is kéne.

2013. aug. 29. 09:08
 9/15 Mirk ***** válasza:
Szerintem még szégyenletesebb lenne, külön kategóriát állítani neki. Sokakat idegesítenek, az szjg-sek félig magyarul feltett, helyesírás ellenőrzést nem látott kérdései, de a külön kategória önmagában is egy elismerés lenne, ami jobban szúrná a szemem.
2013. aug. 29. 13:12
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
Ezt a problémát úgy lehetne normális keretek között megoldani, ha a "Könyvek" kategóriát két alkategóriára osztanánk: Szépirodalom és Szórakoztató irodalom. Átfedések persze vannak a kettő között, a Rejtővel kapcsolatos kérdések például mindkét kategóriában megállnák a helyüket, de így legalább nem kéne többé egy halom magyartalan, gügye kérdésen átrágni magam, amelyek egynyári sikerkönyvekkel kapcsolatban tesznek fel olyan kérdéseket, amelyeknek értelmük nem sok van ugyan, de legalább ordít róluk a kultúra és az igényszint tökéletes hiánya, valamint a funkcionális analfabetizmus.
2013. aug. 29. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!