Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan lehet népszerűsíteni...

Hogyan lehet népszerűsíteni egy blogot?

Figyelt kérdés
A barátnő elkezdett írni egy történetet és csinált egy blogot neki, de egyedül én láttam. Kellene valami ötlet, hogy hogyan lehetne több ember vonzani az elolvasására. Imád írni, ez is egy történet, amit saját maga talált ki. Én sok ilyenjét olvastam és tudom, hogy érdekesek, még ha nem is mesterművek. LÉCCI, VALAMI ÖTLET?

2013. aug. 26. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A média ereje. Egyrészt ez is egy lehetőség, itt megadni a címet, sokan olvasnak innen is. Másrészt FACEBOOK, mert az nem csak az ismerősök bejelölgetésére jó. Ha minden újabb frissítéskor, fejezet feltöltésének posztol róla, vagy ha épp más dolga van, ír pár sort, hogy mennyi ideig nem ér majd rá, esetleg létrehoz neki egy külön oldalt FB-n és ott is megosztja a tartalmakat (hivatkozás, nem a bloghoz, történethez kapcsolódó "kis színes hírek", pl. "két hete nem volt friss, ma ezért két fejezetet töltök fel") - ez működőképes dolog. Vagy keres amatőr írói oldalakat, más írói blogokat, történetblogokat, és ha van "bannercsere", akkor kér ilyen lehetőséget. A lehetőségek száma végtelen.
2013. aug. 26. 22:11
 2/11 anonim válasza:
én például kíváncsi vagyok rá :D linkeled az oldalt ??
2013. aug. 27. 00:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Itt van a link. Nem tudom, hogy szeretitek-e az 1D bandát, de ha ettől eltekintetek (ahogy én is teszek) akkor meglátjátok, hogy egész jó történet. [link]
2013. aug. 27. 08:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Olvastam már gyengébbet is. (Ne sértődjetek meg, ez dicséret akar lenni.)
2013. aug. 27. 09:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Nyugi, annak vettem :)
2013. aug. 27. 09:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Megint egy One Directionos szar. A blog kinézete is macerás és béna...

Még jó, hogy már az ilyen blogok http címét elég elolvasni és előre tudni lehet, hogy mire számítsak... Komolyan, ha írna akarsz, akkor találj ki valami egyedi sztorit és ne olyat, amit manapság minden 10-12 éves kislány írogat. Ez rohadt unalmas.

2013. aug. 27. 11:12
 7/11 Blue Ice válasza:
Küld el a blog linkjét emailben vagy facebookon barátaidnak' Igy is tudod népszerűsiteni ! Amugy a barátnomnek is van egy blogja,kérli látogasd meg! [link] Még kezdo ,de a blogja elég cuki!! Jo szorakozást!!
2013. aug. 27. 17:56
 8/11 anonim válasza:
Keress blogspoton olyanokat, akik még hasonló történetet írnak (nagyon sok 1D van), és kérj tőlük cserét
2013. aug. 27. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Így már más, mivel van egy újabb út is a népszerűsítésre, hasonló, amit az utolsó mondott. A rajongói írások inkább csak a rajongói táboron belül népszerűek, tehát kereshettek 1D-vel foglalkozó egyéb portálokat (gportal, FB-körök), ahol az ilyen rajongói írások blogjának linkjét szívesen fogadják és megosztják a többiekkel. Ilyen helyeken általában nagyobb az olvasók száma, mint egy másik történet blogspot oldalán, tehát több emberhez is eljut, méghozzá célzottan. A gyakori pl. azért rizikós, mert itt ugyan több emberhez juthat el a reklám, de ezek közül relatíve kevesebben rajongói a témának.

Ha van 1D rajongói írásokkal foglalkozó specifikus oldal (ami mondjuk gyűjti íz ilyeneket és kritikát ír róluk), az lenne a legjobb nektek. Keress rá, minden lehetséges, még egy ilyen létezése is.

2013. aug. 27. 19:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentár írójának nagyon köszönöm. Ez sok segítség :)
2013. aug. 28. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!