SZJG! Ti hogyan képzelitek el Davet és Kingát amikor éppen azt csinálják? És Vikit meg Cortezt? Esetleg Reni és Cortezt?
Figyelt kérdés
nagyon érdekelne :DD2013. aug. 25. 12:22
11/16 K. D. G. válasza:
Hány éves is vagy???? Leragadtál a rockerek szintjén?? Mért érdekel annyira?? Egyébként semmi közöd a gondolataimhoz!!
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
5. válaszoló sírok nagyonXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
14/16 A kérdező kommentje:
Mindenki aki megkérdezte hogy hány éves vagyok stb. 17 éves vagyok és annyi a lényeg hogy megkérdeztem, hogy ti hogyan...ha nem tudsz értelmesen válaszolni csak oltogatni netán nem tetszik ez a kérdés..tartsd meg magadnak és menjél tovább egy másik kérdésre. Nem attól kérdeztem aki csak itt ír nekem, hogy miért kérdezek ilyeneket, hanem olyantól aki esetleg el is tudja mondani a képzeletében lejátszódott dolgokat. Szóval szevasz.
2013. szept. 2. 14:42
15/16 anonim válasza:
Akkor igen éretlen tizenhét éves vagy. Most mit írjak le? Hogy Dave hol fogdosta Kingát? Hogy Cortez megujjazta Renit? Ennyi idősen talán fel vagy már világosítva és nem mások agyszüleményeire kell hagyatkoznod. Vagy te erre maszturbálsz?!
Első válaszoló.
16/16 anonim válasza:
Hát én Davet és Kingát úgy képzelem el hogy először egy romantikus vacsora aztán esetleg vagy előtte masszázs majd mélyen egymás szemébe néznek és villanyok le . Hogy őszinte legyek nem részletesen kepzeltem el csak kb. Eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!