A Da Vinci kód című könyvnek van folytatása vagy csak 1 részes?
Figyelt kérdés
Ha van folytatása a könyvnek akkor annak mi a címe? Lehet már kapni könyves boltokban? mindenképpen könyvben kéne nem dvd-n.2009. okt. 30. 12:52
1/6 anonim válasza:
A Da vinci kód egy részes, nincs több része, viszont Dan Brown írt még hasonló, szerintem izgalmasabb könyveket mint a Da vinci, (Angyalok és Démonok, Megtévesztés foka, A digitális erőd) Mindegyiket érdemes elolvasni
2/6 A kérdező kommentje:
Itt azt írja hogy az Angyalok és démonok című könyv/film kapcsolatban áll a Da Vinci kóddal. :) Amúgy köszönöm a címeket, megnézem őket.
2009. okt. 30. 19:32
3/6 anonim válasza:
Hát max csak annyiban, hogy mind a kettő az egyházról/Vatikánról szól.
4/6 anonim válasza:
Hát ha úgy fogjuk fel akkor az első rész az Angyalok és Démonok a második a Da-Vinchi Kód... mivel ugyanaz a karakter benne a főszereple Dr. Robert Langdon
5/6 anonim válasza:
Ezek a könyvek Robert Langdon professzor történetei, nem iazán folytatás, mert különálló történetek, mondjuk van bennük Langdonon kívül is visszatérő szereplők, de ált. csak említés szintjén. Ja és az Angyalok és démonok hamarabbi, mint A Da Vinci-kód. Nem tudom, h hamarabb írta-e Dan Brown, de az biztos, h Langdon ott még fiatalabb (nem tudom mennyivel, talán csak 1-2 évvel).
6/6 anonim válasza:
Langdon pontosan 1 évvel fiatalabb az Angyalok és Démonokban. A Da Vinci-kódban valóban van visszautalás az Angyalok és Démonokra de nincs túl nagy jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!